Jump to content
Sign in to follow this  
j0nz0r

Logitech Ultra-Flat Tastatur

Recommended Posts

Det er uberdigg og med en veldig fin finish, elsker tastene på det (laptop-aktig bare større) og det er meget flott. Prøvde å få tak i et for en stund tilbake men da var det kun et OEM produkt, anbefaler dette tastaturet fremfor mye annet fancy du finner på markedet for tiden ;)

Share this post


Link to post

så fancy ut det. men lurer på om jeg kommer til å savne det standard mellomrommet rundt piltastene. spiller ikke så mye lenger men men. liten enter knapp og, men er vel ikke den værste vanen å vende av =)

Share this post


Link to post

Elsker dette tastaturet! Har dog den litt eldre utgaven, med deksel i sølv. Det jeg skriver med nå er mitt andre, og jeg kommer ikke til å kjøpe noe annet tastatur igjen. Mitt største mareritt er at det tas ut av produksjon.

 

Vurderte å kjøpe en 10 pack så jeg hadde for mange år fremover, men har ikke fått rotet meg til det. Det er et svært enkelt tastatur som er meget behagelig og som gjør jobben et tastatur skal. Det tåler mye slitasje også. Bokstavene har ennå til gode å forsvinne fra tastene sine, som mange tastatur sliter med ved mye slitasje.

 

Ellers kan jeg jo nevne at det funker fint til BF2 også. Dette er det eneste spillet jeg spiller på nett, og det er nesten litt taktisk at jeg kan "gli" pent fra tast til tast uten å ta fingrene vekk fra tastene. Når du vet hvor du har tastene glir du rimelig kjapt over fra tast til tast ;)

Share this post


Link to post

Hmm, høres spennende ut.. Slik jeg ser det er den eneste negative tingen med dette tastaturet ledningen, at det ikke er trådløst...

 

Edit: Er det dette du har, mabbutt ?

Edited by OShea

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...