Jump to content

mabbutt

Medlemmer
  • Content Count

    211
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 :)

About mabbutt

  • Birthday 10/09/1982

Recent Profile Visitors

4197 profile views
  1. Takk igjen, folkens! Nå har jeg fått litt og tenke på 😁 Jeg har forresten en [NONAME] skjerm som kommer opp som 39A1R i Windows. Av den grunn er jeg ikke dønn sikker på specs, men det nærmeste jeg kommer er denne skjermen: https://www.pbtech.co.nz/product/MONTTA3901/Titan-Army-39A1R-385-QHD-165Hz-Curved-Gaming-Monit <-- Scroll litt ned for alle specs. Alt er likt. Bena, krysset på baksiden, størrelsen, knapper, utseende generelt. Jeg får også valgt 144 hz. Så jeg er 98% sikker på at det er denne skjermen jeg har, bare at den ikke bærer Titan Army merket. Litt slapp responstid på den, men ikke noe som har plaga meg noe særlig.
  2. Se der, ja! Ja, kanskje jeg kan justere oppløsningen litt. Jeg kjører 2560x1440 når jeg spiller nå. Skjønner nå at jeg må endre meg litt i huet og heller se på andre oppgraderinger enn bare skjermkort. Takk for alle innspillene rundt det! Får jo ikke oppgradert til Windows 11 pga prosessoren heller. Skjønner ikke helt den greia der. Prosessoren i seg selv må da yte bra nok til Windows 11, så det må jo være noe annet som gjør at den ikke "godkjennes" for Windows 11?
  3. Hei, folkens! Jeg har en eldre stasjonær PC som jeg er veldig fornøyd med. Stabil og fin. Den begynner dog å dra såpass på årene at jeg merker jeg begynner å henge litt etter på ytelse. Jeg tenkte jeg kunne starte med å oppgradere skjermkortet, men hva vil gi meg mest valuta for pengene? Jeg spiller stort sett Call of Duty Vanguard/Warzone, og kommer til å kjøpe meg Modern Warfare II. Warzone 2 kommer jo også. Utover det spiller jeg litt Football Manager, men det krever ikke så mye sånn sett. Dagens spec: CPU: AMD AM4 Ryzen 7 1700X Skjermkort: MSI GeForce GTX1070 8GB Minne: HyperX Fury DDR4 2400MHz 32GB (2x 16GB) HDD: Samsung PM961 SSD 512GB PCIe + Seagate Barracuda 2TB SATA3.0 Hovedkort: MSI AM4 X370 Gaming Pro Carbon Har også en skjerm som støtter 144hz. Det vil jeg også gjerne få utnyttet, spesielt i CoD. Spørsmålet blir: Vil det gi noe mening å oppgradere kun skjermkortet, eller vil jeg ikke kunne utnytte et nytt skjermkort maks uten å oppgradere andre komponenter også? Konkrete forslag med direktelink til butikk eller modellnavn ønskes 😍
×
×
  • Create New...