Jump to content
Sign in to follow this  
skylinepower

hvilke lag er best

Recommended Posts

Gid det hadde vært så enkelt, da hadde jeg vært millionær nå. Du må se an hvert oppgjør, det går ikke an å si ett lag du kan satse på så vinner du. Du må se an hvert oppgjør, se på skader, historie, form, tabell, osv., for å sikre deg mest mulig og antakelig gå i pluss i lengden. Du må nok ta forskjellige lag hele tiden for å ha en sjanse til å gå i pluss, og ikke bare satse på noen spesielle lag.

 

Men klart, lag som Liverpool, Man Utd, Chelsea, Arsenal, Barcelona, Lyon (i fransk liga), osv, er ofte gode lag, men som sagt - det er viktig å se på hvert oppgjør. Du er langt ifra garantert noen gevinst bare fordi det er et "topplag" du tipper på.

Share this post


Link to post

Når det gjelder tipping må du alltid ta litt sjanser og håpe på noen bomber (om du vil ha god odds) Favorittene har alltid liiiten odds, og da får du ikke igjen så mye penger..

Share this post


Link to post
Guest medlem-105476

I fjor satt jeg å skjekka ut litt på tabellene i de forskjellige europeiske landene. Fant ut at det franske Ligue1 laget Lens spilte oppmot 50% av kampene sine uavgjort. Lurer på om 60-70% av dem var på bortebane :hmm: Men uansett vil jeg fram til at det er lurt å sette seg inn i statistikk og samtidig lage seg systemer man spiller etter. F.eks dra inn litt roulette, taper du første gang dobbler du/ tripler innsatsen frem til du vinner, for så å starte på grunnbeløpet igjen.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...