Gå til innhold

Har du opplevd merkelige og uforklarlige ting i FPS-spill?


Anbefalte innlegg

Hei..

Tenkte dette kunne bli en tråd hvor dere forteller om merkelige og mystiske hendelser når dere har spilt multiplayer(på public servers). Har du kanskje vært VITNE til at noen jukser, eller rett og slett en uforklarlig hendelse? Fortell hvilket spill og hva som skjedde.

 

Jeg selv satt igår og spilte Return To Castle Wolfenstein som jeg ofte gjør. Dette var på en av "depot-only" serverene med plass til 60 spillere. Har spilt rtcw i et år nå og har blitt rimelig hekta. Er også overrasket over at det ikke er så mye juksing i dette spillet..

Men igår skjedde det altså en rar ting..

Jeg var allied(engineer) og var på vei mot varehuset ved siden av togene. Jeg dukket for å krype igjennom åpningen og så i andre enden en axis. Han prøvde å gjemme seg bak en av kassene men for seint, jeg drepte han. Så gikk jeg mot han og sjekket at han var død, jepp det var han. Jeg stilte meg i hjørnet til venstre for han for å lade gunnern.. Forbi meg passerte flere av lagkameratene mine som skulle angripe, men han ene klatret opp på 3 kasser ovenfor den døde axisen. Han hadde panzerfaust. Etter et par sekunder hørte jeg et "uh" sånn "sukke" lyd som oppstår når en medic healer en død person slik at han respawner. Hva i h******! Han jeg drepte for 30 sec siden reiste seg opp! Ikke mulig tenkte jeg, området var jo sikret. Og ingen andre fra axis laget var inne i varehuset, ikke så jeg noen heller for jeg tok ikke blikket fra den døde axisen et sekund!

Men han andre på laget mitt med panzerfaust gav han en sikker død.

 

Denne hendelsen er det merkeligste jeg har opplevd i rtcw, ja i MP spill generelt til og med.

Ingen tvil om at han jukset. Tenker på det i ettertid at hvis jeg bare hadde gått videre sammen med teamet mitt så ville kanskje axis ha vunnet. For han var en engineer og kunne derfor plantet dynamitten.

 

Til deg med panzerfausten: Du er ikke tilfeldigvis norsk, og leser tilfeldigvis dette? :smile:

 

[ Denne Melding var redigert av: TST på 2002-10-26 13:04 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hmm hadde en merkelig episode med RTCW for en stund tilbake,mappen var trenches.

uansett var aliert medic og vi var i ferd med og bli stormet,da dukker en axis soldat opp som jeg tømte hele magasinet i..jeg sto på duken over trenches mens han sto nede og skjøt en annen vei,dvs jeg skjøt fri av duken ikke igjennom den,han så dette når jeg skifta magasin og drepte meg,men mens jeg lå død så jeg flere alierte som kom og tømte skudd i han uten at han døde...kunne ha vært lagg eller noe i den duren,men da skulle det ikke ha vært mulig og se ham springe rundt som vanlig.

Lenke til kommentar

Hehe

 

cs v 1.00

gode tider satt på lan

 

har hatt snipezoom på ak47 m0ahahaha

 

og d kuleste av alt

d stod at jeg var død da jeg egetlig levde (usynlig og udødelig) og jeg lop rundt omkring og stabbba folka på spawn :grin:

 

helt til karen som hadde servern drepte meg med sv_gravity og jeg ble dod for altid : (til jeg starte retail cs på nytt :razz:)

Lenke til kommentar

Hehe noe av det rareste jeg har opplevd var i Alien vs Predator 2. Da lagga alle på serveren untatt meg. Jeg kunne i ro og mak ta ut alle som stod i ro pga lagg, uten å bli tatt selv.

Noen ganger tok jeg folk uten at de så meg. De døde først 10 sek senere, på en helt annen plass jeg tok de på.

Spillet må ha vært ut av synch eller noe :razz: :razz:

 

CS er jo fulle av mystiske ting.. Folk overlever en flom av HE granater, folk tar ut hele lag alene.

For ikke å snakke om ex_interp kommandoen som endrer hitbox posisjonene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...