Gå til innhold

Bra 3DMark score eller?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har en Acer Aspire 5672WLMi som jeg synes at jeg har fått en litt lav 3DMark05 score på, sånn ca. 2800 poeng fikk jeg og det er noe som sier meg at det er litt lavt egentlig, kan det stemme? :hmm: Trodde jeg kom til å score litt høyere når jeg har 2GB RAM og ATI X1600 skjermkort....men har en anelse om at et prossessor-skifte ville forhøye poengsummen ganske mye... :D

 

Spesifikasjoner:

 

-CPU: Intel Core Duo T2500 1,66GHz 667MHz FSB 2MB L2 cache

 

-Ram: 2 GB DDR2 (support dual-channel)

 

-Skjermkort: ATI Mobility Radeon X1600 256mb/ 512mb Hypermemory

 

-HDD: 120 GB 5400rpm SATA HDD

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du må tenke på at du kanskje har noe liggende i bakgrunnen som kan trekke litt systemressurser. pluss at det er en bærbar pc du sitter på og kan(?) derfor kanskje yte litt svakere pga strømsparingsprogrammer o.l

6648634[/snapback]

 

 

diverse bakgrunnsprogrammer som jeg ikke trenger og sånt har jeg fjerna, og norton har jeg slått av....prossessoren yter på Maximum og skjermkortet står på max! og da kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg bare får 2800 poeng i 3DMark05... :hrm:

Lenke til kommentar

Antagelig er power play funksjon for skjermkortet aktivert, dette sparer batteri men gir dårligere ytelse. høyreklikk på desktop, egenskaper, avansert og så trykk på power play tab'en og skru av powerplay. Ellers så kan det være speedstep som er aktivert på prossesoren. kan ofte slås av i bios.

Lenke til kommentar
Antagelig er power play funksjon for skjermkortet aktivert, dette sparer batteri men gir dårligere ytelse.  høyreklikk på desktop, egenskaper, avansert og så trykk på power play tab'en og skru av powerplay.  Ellers så kan det være speedstep som er aktivert på prossesoren.  kan ofte slås av i bios.

6650764[/snapback]

 

 

Fant ikke noe "Speedstep" i bios, kan jeg finne det en annen plass?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...