Jump to content
Sign in to follow this  
LarsP

Leter etter navn på gammelt spill

Recommended Posts

Jeg er på jakt etter navnet på et gammelt spill jeg spilte i barndommen. Jeg spilte det en gang mellom 1990 og 1994 (om hukommelsen ikke spiller meg et puss).

 

Meningen og målet med spillet husker jeg ikke i farten, men det jeg kan si som sikkert er at spillets "hovedvindu" var et oversiktskart over en øy(?) hvor du kunne trykke og utforske mindre deler av området. Når du gjorde dette så fikk man se en ferdiganimert sekvens som var bestemt av tidligere handlinger.

 

Husker spesielt en del av kartet som var en skotsk "moor" som var bebodd av spøkelser. Hadde man ikke gjort en gitt handling tidligere i spillet fikk man ikke passere de. De første gangene man prøvde ble man gitt en advarsel. Trosset man denne ble man drept den tredje (?) gangen man prøvde.

 

Vet at dette var et noe sært spørsmål, men jeg prøver alikevel. Det spillet er nemlig bedre enn 99% av all dritten som blir gitt ut nå til dags. ;)

Share this post


Link to post

hmm ja tenkte kanskje det var minnet som spilte deg ett puss, for resten passer jo bra med Myst da (utifra hva jeg husker av spillet selv) ;)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...