Jump to content
Sign in to follow this  
Antarctica

Umeälv bro i Sverige

Recommended Posts

Jeg var i Sverige, nærmere bestem Lycksele i helga... Jeg logget meg inn på en nettcafé fra hotellet vi bodde på. Der logget jeg inn på Diskusjon.no for å sjekke ut ukas konkurranse... Da jeg så temaet tenkte jeg med en gang hva jeg skulle ta bilde av! En time senere var bildet tatt... Av Umeälv i Lycksele by night!

 

Jeg skulle jo delta i konken, men selvfølgelig var internetten her hjemme nede...Det var bare en time igjen til midnatt, og jeg kunne ikke dra til noen å få det fiksa heller... Men idag har jeg tatt arbeidet med å redigere det litt, og legge det ut på bildekritikken istedet... Jeg personlig syns det var et vanskelig bilde å ta.. Hadde ikke med meg stativet, det var heller ingenting å sette kameraet på fra mitt standpunkt, så alternativet ble å håndholde det, lukkeren ble satt til 1/2 sek...Så det ble noen bilder før det ble bra...

 

I ettertid er det clonet bort noen uønskede objekter, bildet er også croppet. Men det er stort sett orginale farger...Hva syns dere om bildet?

post-85925-1154966547_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Slettes ikke ille til å være tatt håndholdt, selv om jeg tror det ville vært ekstra bra hadde stativet fått bli med ut å lekt.

 

Fargene er fine og croppinga grei, jeg synes du har gjort en god jobb :D

 

OT: Hvor er du fra?

Share this post


Link to post

Jeg er imponert over at du fikk et så klart og skarpt bilde "kun" ved å holde kameraet selv. (Sliter selv med noe i nærheten av parkinson light, og ville fått en blå-gul grøt om jeg skulle forsøkt det samme...) Motivet og komposisjonen tiltalte meg og, uten at jeg helt klarer å forklare hvorfor. Så - bra jobb!

Share this post


Link to post
Jeg er fra Sandnessjøen, helt sør i Nordland fylke!!

6629363[/snapback]

 

Ser du har mange fine bilder på nettstedet ditt fra Vega-området. Har rorbu og hus der og må si det er virkelig ett drømmested om sommeren. Jeg er fra Mo i Rana, men studerer i Tromsø

Share this post


Link to post

synes resultatet ble veldig bra til å være håndholdt. har tatt en del bilder på kvelds/nattestid selv, og må si dette ble veldig bra!

utsnittet var fint og. alt i alt et bra bilde.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...