Gå til innhold

Promille på 0.6


Anbefalte innlegg

Hei, jeg drakk meg sånn passe full igår, og har en alcohol måler hjemme. Husker bestemt 0.6 promille. Er det normalt og være full av så lite?

EDIT: Tydelig at folk har litt forskjellig oppfattning av full, og jeg tror jeg formulerte det hele litt feil. Det jeg mente var at jeg med 0.6 kjente rusen godt, men ble forundra over hvor liten promille jeg hadde. Håper ingen tror jeg sjanglet eller noe. Fullt med normal tilstand, men litt berusa. Full var nok feil ord, men artig at folk henger seg oppi det, tilogmed en som fikk det til og høres ut som fjortisfylla :!:

Endret av [email protected]
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ikke skyt meg om jeg tar feil, men jeg syns å huske noe slikt:

0,0 Edru

0,5 Brisen

1,0 Synlig beruset

1,5 Full

2,0 Drita

2,5 Usannsynlig drita

3,0 Forhåpentligvis på sykehus

3,5 Tilnærmet koma

4,0 Død

 

 

?

6619353[/snapback]

Finnes jo selvfølgelig unntak. Var vel en svenske eller no som blei ferska for fyllekjøring med 9 komma no uten noen spesielle skader. Ut ifra den skalaen, når er det man ikke husker mer egentlig?

 

Og trådstarter

Er det normalt og være full av så lite?
Hva er "Så lite"? Og "så full"? Blir vel pent 0.6 uten alt for mye alkohol. Full? Hva mener du da? At du føler deg kjempeglad, eller at du føler deg påvirket, eller at du føler deg wasted? Man merker jo 0.6 ganske godt, da... Men om du flyr rundt og snøvler og sjangler er det nok heller placebo eller sterkt dårlige motoriske evner.
Lenke til kommentar
Finnes jo selvfølgelig unntak. Var vel en svenske eller no som blei ferska for fyllekjøring med 9 komma no uten noen spesielle skader. Ut ifra den skalaen, når er det man ikke husker mer egentlig?

 

bfisk: en dude i Polen overlevde noe med 7.0 ;) Helt sant, men finner jo ikke igjen nyheten. Lå på sol.no.

 

Det var ikke en svenske, han hadde ikke 9 og noe i promille, og var heller ikke i Polen. Derimot var det en trailersjåfør i Litauen som ble tatt med 7,27. De aller fleste andre ville vært døde ved halvparten så mye alkohol i blodet men tydeligvis ikke denne karen.

 

Link

Lenke til kommentar

En kompis av meg drakk ca 0.5 liter sprit av ukjent opprinnelse og noen pils i går kveld.

Jeg drakk ca 3-4 shots av den spriten og en annen 2-3 shots.

 

Han som drakk en halv liter spydde minst 20 ganger på festen, og en annen måtte følge ham hjem. Hjemme fikk han grævli med kjeft av foreldrene, så svimte han av og mistet nesten pulsen. Heldigvis kom ambulansen i tide og han ble innlagt til pumping.

En annnen som drakk 2-3 shots av den spriten ble så jævla drittas og spydde uttalige ganger, tilslutt måtte hus-verten ringe foreldrene hans å han ble henta heim.

Skjedde ikke noe bedre med meg heller.....

 

Nå har jeg innsett en ting, aldri mer drinks fra han fyren, heller ikke sprit av ukjent opprinelse.

Lenke til kommentar

OK chakl.

 

 

Til trådstarter og alle andre.

Hvis man ikke skal ut å kjøre, hva betyr da egentlig promillen målt i tall?

Innimellom tar jeg meg noen øl, blir i kjempeslag har det hyggeligere enn noen sinne. Hvorfor skal jeg bry meg om det er en placeboeffekt, eller om jeg er "nok" full? Hvorfor ikke bare ha det morsomt?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...