Jump to content
Sign in to follow this  
MysticoN

Pc'en og internett "lagger"

Recommended Posts

Hello alle sammen, jeg har slete meg at pc og internett bygger å lagger av og til.. eller ganske ofte, det kan ta opp til 5min å åpne ei internett side (samme hvilken) og pc, hakker noe sinsykt av og til. dette skjer når jeg ikke kjører noen harde programm/spill på maskinen.

 

det kan være rett etter oppstart eller etter et par timer, det første jeg tenkte at det kunne være varmt til pc'en (MB 48 grader, CPU 50 grader) det blir veldig varmt på kåken min om sommeren. men tror ikke at dette skal være så alt for høye tempraturer.

 

MB driver er oppgradert, jeg har kjørt house call virus prog (safe mode) , CCleaner,

spybot S&D, Bitdefender 9 OG Ewido anti-spyware. funne litt men det er snakk om 1-2 spyware og 0 virus.. men har enda problemet.

 

 

etter jeg starta pc'en på nytt fra safemode vart det svart skjerm med en Y mindt på skjermen.. jeg slo av pc'en, venta i 5min og slo den på igjen.. kom meg inn i windows og de samme galme problemene kom igjen.. jeg vet at jeg har en stabil internett linje for nedlastning kan stå å gå på en gjevn fart når det plutselig bynner å gå seint.

 

så hva kan dette være?

 

håper på at jeg kan få litt hjelp her.

Share this post


Link to post

prøvd det, tok en house call virus cheak og når jeg skulle starte maskina på nytt igjen får å komme tilbake til "normal mode" så fikke jeg svart skjerme med en Y midt på skjermen..

 

skjedd en gang.

Share this post


Link to post

Kan høres ut som spyware, er ikke absolutt alt av virus som blir funnet av programmer. Skulle det bli for varmt i PC'en skulle den nok slå seg av. Hvis du ikke skulle finne an annen måte å bli kvitt problemet, ville jeg nok ha formatert harddisken

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...