Jump to content
Sign in to follow this  
Krissgj

Harddisken klikket og ALT er borte

Recommended Posts

Hardisken min har fullstendig klikket men er oppe og går igjen, men selvfølgelig er alt slettet. Noen som kjenner til hvordan finne tilbake til dette, eventuelle gratisprogrammer som er gode å bruke?

Share this post


Link to post

Dette

Er en trial på tuneup utilites, som du kan bruke til å gjennomopprett filer du har slette, men hva mener du at alt er borte? Har du sletta dem, da maskinen bare redigert navnet på filene, og kommer til å skriver over dem hvis du ikke har lagret masse rart over dem da.

 

Men kan du forklarer hva som skjedde?

Edited by vjhn90

Share this post


Link to post

Husk at det er veldig viktig at du gjenoppretter filene til en annen fysisk harddisk, eller så vil den gamle dataen din bli overskrevet.

Share this post


Link to post

du må nok forklare litt mer om hva som har skjedd.

har du formatert?

 

harddisken min fikk blackout engang og jeg måtte reinstalle windows, opplevde da at mange filer var blitt borte dette med service pack 1, når jeg la inn service pack 2 dukket filene opp igjen

Share this post


Link to post

Det som skjedde var at harddiskene min bare klikket, dataen fant dem plutselig ikke. Jeg endret noen kabler (være seg master og slave disken) og omgjorde dette igjen, da var plutselig absolutt alt borte. Har opprettet en partisjon hvor jeg har installert windows, men har ikke rørt den andre disken og den andre delen av partisjonen (dvs. ikke formatert). Her finner jeg noe ved å bruke et program, men disse koster mye penger fordi man laster ting opp på internett. Det ene gratisprogrammet jeg har funnet er rett og slett ikke godt nok og finner ikke filene. Vet at programmene eksisterer, bare lurte på hvilke som er gode å bruke samt ikke koster skjorta, det får heller bli en nødløsning om jeg er nødt. Forøvrig en takk til alle som viser så stor vilje til å hjelpe, jeg er imponert.

Edited by Krissgj

Share this post


Link to post
... Har opprettet en partisjon hvor jeg har installert windows, men har ikke rørt den andre disken og den andre delen av partisjonen (dvs. ikke formatert).

6590152[/snapback]

Oppretting av partisjon på harddisken og installaering av Windows på denne partisjonen kan ha redusert muligheten til å redde filene dine. GetDataBack (kommersielt) har en trial-versjon som ihvertfall kan fortelle deg hva du har mulighet for å redde. Kommersielle programmer er ofte de beste til slike jobber.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...