Jump to content
Sign in to follow this  
jOEn R

Nedlastinger blir korrupte

Recommended Posts

Hei hallo :)

 

Har da ett lite problem med min kjøre pc. Som det står i topic blir alle store nedlastinger korrupte :hmm: Dette gjelder filer som er over 50 mb ca. F.eks. cs-filmer fra catch-gamer som jeg vet ikke er korrupte. Det gjelder og andre filer, uten at jeg skal gå nærmere innpå disse :innocent: Problemet kom etter at jeg hadde formatert pcen. Dette er ganske lenge siden, men jeg har igrunn ikke brydd meg så masse om det, siden jeg har hatt en skolepc der nedlastinger gikk fint. Men til høsten skal jeg begynne på en annen skole så jeg har måtte levert fra meg skolepcen. Tilbake til problemet; det skjedde ja etter at jeg hadde formatert for 1. gang på egenhånd. Og det skulle ikke overraske meg mye om problemet ligger der. Problemet er ikke menst jeg laster ned filene, men når jeg prøver å pakke de ut med winrar. Det kommer at filen er korrupt, men ikke noen forslag til hva som kan vær grunnen. Takker for all hjelp.

 

Hilsen joen. :D

Share this post


Link to post

Ikke for å mase eller noe sånt, men er det virkelig ingen som har den fjerneste anelse om hva som kan være grunnen? Ingen instillinger i bios? Ingenting jeg kanskje har kommet borti når jeg formaterte? Trenger virkelig hjelp her! Det er bare å skyte viss du mener og ha en grunn!

Share this post


Link to post

er det bare rar. filer eller alle typer? huska min winrar bare hadde korrupte filer, da var det en engelsk eller svensk versjon :innocent:

 

prøvd å sjekke disken for feil? høyreklikk disken, velg verktøy og så feilsøking.

den sjekker disken for korrupte filer når du starter på nytt.

 

om du ikke har noe filer du trenger på disken, er det beste å formatere.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...