Gå til innhold

"lynraskt" ultrazoom. Tips?


Anbefalte innlegg

Jeg er ute etter et ultrazoom kamera som fungerer tilnærmet likt et speilrefleks. Jeg orker bare ikke den evige ventingen som er på vanlige kompaktkamera. Dvs at jeg vil ha et som tar bilder raskt og responderer fort. Har ikke behov for et speilrefleks til 6000-7000, så vil bare ha et så billig kamera som mulig som reagerer fort! :p Fint om noen gidder å poste noen lure tips.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Panasonic FZ30 kan man vel kalle tilnærmet lik SLR. Det har manuelle ringer for zoom og fokus, er skuddklart på 1 sek. fra påslag, og har 12x zoom, 35 - 420mm.

Jeg har hatt et par ultrazoom fraq Olympus, som jo har motorzoom, og såvel oppstart som zooming tok sin tid. Med FZ30 går det jo like raskt som på SLR. Noen vil sikkert nå kommentere at Canon S2/S3 IS til tross for motorzoom er veldig raske på zoomen, men jeg liker iallfall den manuelle følelesen samt hurtigheten til mekanisk zoom. Se flere av mine erfaringer på http://kamera.manskow.net

Lenke til kommentar
Ved siden av et dSLR som jeg har, kjøpte jeg et KM A2.

Det har 7x optisk zoom og den er manuell.

Raskt greit kamera som er lett å ta med når jeg ikke orker å drasse på dSLR'n.

6460436[/snapback]

Den er det nok vanskelig å få tak i nå, flere måneder etter at KM la inn årene. Siden trådstarter ønsker noe så billig som mulig, så mener jeg Fuji S5600 er beste alternativ. Det koster rundt 2300 på MPX (?), og er et kamera av typen mellomting mellom kompakt og slr.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...