Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

nextgentel ADSL 2+ er dette mulig?


Anbefalte innlegg

hei!

 

For ca. en uke siden gikk hastigheten min ded til 1500 kbps og jeg skjønner ikke helt hvorfor... har oppdaters alt med nye drivere osv.

 

har ikke ringt dem ennå for å klage men dette er nok grunn nok til å gjøre det!?

 

mvh xadox

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå skal man selvsagt ta slike tester med en klype salt, men dette er ialfall en klar grunn til å ta en del andre tester å se hvilken hastighet man får. Jeg ville først tatt en sjekk i bredbånds modemet ditt og sett på hvilken hastighet linjen din synker på. Der etter ville jeg tatt testen fra denne siden som er et program man henter ned. http://www.tptest.se/

 

mvh

Bjarte

Lenke til kommentar

Ja farten på linjen din er skrekkelig dårlig. En mulighet er vel å prøve å ta av igjen modemet og så på igjen for å se om den synker på en høyere hastighet. Om den synker med like lav hastighet ville jeg ringt ngt for å høre. Er du langt unna sentralen forresten?

Lenke til kommentar

Det er mulig du er rammet ev en kjennt (men relativt skjelden) bug.

 

ta TPtest versjon 3.12. ta testen for inngående og utgående.

 

Sjekk UDP inn/ut og TCP inn/ut resultatene. Er alle resulatatene omtrentsom forventet, mens TCP inn er helt på trynet dårlig? Er TCP inn mange ganger mindre enn UDP inn?

 

I så tilfelle bør kontakte kundesupport. Spør spesifikt om å bli plassert på bug-listen for dette problemet. Treffer du på en på telefonen som virker å ikke helt forstå hva du mener med dette, så be han spørre en som har god peil. Problemer er litt skjeldent, så det er ikke sikkert alle vil kunne ta problemstillingen på sparket ved mindre du hjelper litt på vei =)

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Ut fra det som står i ruteren er jeg 99% sikker at du er satt opp med ADSL Basic hastighet som er 1856/448 kbps. Dette ordnes på 1-2-3 dersom du tar en kjapp telefon eller sender inn et kontaktskjema (hastighets-kategorien).

Endret av mar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...