Jump to content

mar

Medlemmer
 • Content Count

  937
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Svaret er enkelt og greit: Nei. Nehalem kommer på ny socket (og det blir nye chipset) grunnet overgangen til CSI/QuickPath og intergrert minnekontroller.
 2. Det er heller ikke umulig at linjen din er ca 728 meter akkurat slik som de nye linjene. Har sett flere tilfeller av at kapaks viser et eller flere kabelstrekk etter at linjen egentlig er terminert i en DSLAM.
 3. Er greit det (dersom det stemmer), men du kan ikke stole på de verktøyene (ikke bios heller).
 4. Kan bare informere om at bios tempen for Q6600 på et Asus P5E er feil. Flere verktøy viser også en core temp som er 15*C for lav. Bruk Core Temp eller SpeedFan (siste SpeedFan beta viser riktig temp, release utgaven viser 15*C forlite).
 5. kan godt hende det skal være så enkelt, men jeg har opplevd så pass mye rart både som sluttkunde og gjennom jobb at jeg ikke har den helt store tiltroen til systemet. Alt fra "Fullt i nett" meldinger som forsvinner bare man bestiller via Telenor til Bravida (nå Relacom) montører som reklamerer stort for Telenor. Fikk beskjed av han som la inn Telenor ADSL hjemme at jeg kunne være glad jeg ikke være NGT kunde for denne installsjonen hadde kostet meg (personlig) flere tusen kroner detsom det var gjennom NGT og ikke Telenor. Det var en helt vanlig FA installasjon i en bolig hvor det hadde vært telefon og ADSL tidligere, men hvor det var litt rot i i de forskjellige telefonstolpene rundt huset.
 6. Tja, er vel Telenor som saboterer da. NGT eller andre får ikke bestilt en DA installasjon dersom det ikke er en aktiv linje å legge den på. Enkelt og greit, så da blir det FA installasjon og Telenor kan sende en større regning til opratøren.
 7. mar

  Info om Intel 45nm

  Er en del info ute nå som sier at utsettelsen skyldes FSB problemer på en del low end hovedkort. Dette kan virke mer sansynlig enn yield problemer med tanke på at folk ikke ser ut til å ha noen problemer med Q9650 (alle raporterer viser vel at den kan overklokkes ganske bra).
 8. Har prøvd å få med meg hva trådstarter egentlig ønsker å få til her (uten å helt ha lykkes). Her er min tolkning: Klasse B skal ha en masse metoder som skal kunne ta inn objekter (feks klasse A) som den skal gjøre noe med (kalle noen metoder). Dette skal skje uten at B nødvendigvis trenger å vite hvilke klasse objektet (A) er en instanse av. Da er det et par små ting som må avklares: 1. Vet man hva disse metodene heter og hvilke paremetertyper de har ved kompilering, eller er denne informasjonen bare tilgjengelig ved runtime? (uansett hvordan man vrir og vender på må ma alltid ha en referanse/peker til metoden som skal kalles og dersom metoden ikke er definert som static må man også ha referansen til objektet som den skal kjøres i) 2. Hva er det egentlig klasse A og B skal gjøre? Er en fordel å ha litt mer info for å kunne gi litt mer konkrete tips.
 9. En fil for hver klasse. Du kan også legge klasser inni andre klasser, men som regel bør de ligge for seg. Edit: Du kan også opprette ikke "public" klasser i filen, de trenger da ikke ligge inni hovedklassen. Et lite eksempel (filen må hete Test.java) public class Test { public class Test2 { } private class Test4 { } protected class Test5 { } class Test6 { } } class Test3 { }
 10. Det burde gå greit, men for all del ikke si opp NGT linjen. Du bør kjøre bytte av ISP via GoBergen. Da skal det ikke bli mer enn et par minutter uten internett og du slipper masse potensielle problemer. Det kjipeste som kan skje dersom man sier opp sin gamle ADSL linje når man skal ha ADSL fra en annen levrandører er at man ender opp uten linje på ubestemt tid.
 11. Nå er jeg ikke helt med her. I praksis vil vel 99.99% av dagens brukere ikke ha behov for 64bit. I det store og det hele er det vel svært få programmer som har behov for å kjøre 64 bits tall og de som trenger det kan ta i bruk SSE (er vel uansett mye raskere en den gamle FPUen). Så det er evnen til å adressere mer enn 4GB ram og en økning i antallet registre som er den store forskjellen.
 12. Det kan jo ha like mye med AMDs IA32 implementasjon å gjøre (den er jo dårligere enn Intel sin). Jo dårligere IA32 ytelsen er jo mindre skal til for få en høyere prosentvis forbedring ved overgangen til X64. I det store og det hele er det vel en økning av antallet registre som har noe å si for ytelsen i det fleste applikasjoner når ma går fra IA32 til X64. Tar jeg ikke helt feil så vil mye og hurtig cache kunne redusere ytelses tapet som oppstår med for få registre. Bare en liten teori som gir en mulig forklaring på hvorfor enkelte opplever større prosentvis økning ved å gå fra IA32 til X64 på en X2 sammelignet med en Core 2.
 13. Ifølge Asus sine sider har ditt HK denne funksjonen. Bla litt i brukerveiledningen så finner du ut hvordan den fungerer. På P5E er det bare å sette i driver cden som fulgte med. Kan virke som om du har tatt knekken på hele crash free bios saken. Du kan forsøke å koble fra alt unødvendig hardware (inkludert rambrikker, dersom du har mer enn 1 da).
 14. Er vist en vanlig problem det der. Har et Asus P5E hvor CPU tempen (en egen verdi i bios og speedfan) som regel ligger på samme nivå eller litt lavere en core0-3, men en gang i blant så tar den helt av. Feks 120-217*C med core0-3 på 45-50*C. Skjønner ikke at det skal være så vanskelig å for Asus å gjøre slikt riktig.
 15. Hmmm... Jeg ble tydeligvis litt bortskjemt i Asia, er 20 ms god ping? Det kommer jo helt ann på. Er det mot de andre pcen som er koblet til switchen i lokalnettet er det elendig. Sitter du i finnmark og tester mot er maskin i kristiansand er det bra.
×
×
 • Create New...