Gå til innhold

Feil på 6280 knapp?


Anbefalte innlegg

Er det noen med en 6280 her som kan hjelpe meg, lurer på om det er noe feil på min. Den knappen i midten, den med firkantet merket. Er den som de andre? Hos meg så virker det som om den er trykket inn hele tiden, jeg trenger så vidt å komme bort i den, før det registreres som ett trykk.

 

På de andre knappene så må jeg faktisk trykke, og man kjenner at man faktisk trykker inn og hører et lite knepp. På den i midten er det hos meg ikke slik, og den er heller underlig å bruke. Har akkurat kjøpt telefonen og har vært slik hele tiden. Skal det være så dårlig er det vel bare å infinne seg med det, men er tvilende på om det skal være slik.

 

Håper en hjelpsom sjel kan beskrive sin "midt" knapp, slik at jeg kan finne ut om jeg må ta turen tilbake til butikken eller ei...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Min "midt knapp" er lik som dine andre knapper slik du beskriver dem, man må trykke tydelig før den reagerer, slik som alle de andre knappene.

 

Kjenner en del som har 6280, og av de jeg har testet har jeg ikke lagt merke til det samme problemet, ville absolutt tatt den med tilbake dit jeg kjøpte den og tatt en prat med en selger...

Lenke til kommentar

Takker for tilbakemeldinger, tok også en runde og sjekket tilsvarende telefon i en annen butikk før jeg gikk tilbake. Er for meg ingen tvil om at det er feil på en retur fjær el.lign. på denne tasten, og "trykkefølelsen" var helt annerledes på de andre telefonene jeg sjekket.

 

Reiste derfor tilbake til butikken og trodde dette skulle ordne seg, da telefonen ikke var over 24 timer gammel.. Kort fortalt, butikken nektet DOA, det kunne jeg leve med men de nektet også reklamasjon på dette, da de mente det var bortkastet. De innrømte at knappen var annerledes en de andre, men så lenge knappen virker var dette noe man måtte infinne seg med.

 

Tror ikke jeg er av den pirkete typen og den som klager for den minste ting, men ble rimelig irritert uten at dette hjalp, da jeg opplever dette som et klart avik fra det som oppfattes som normalt, og gjør bruken av telefonen ganske "uforutsigbar". Men var altså umulig å butikken til å akseptere en reklamasjon!

 

Jeg fikk beskjed om at jeg kunne gå i en annen butikk å få en skriftelig begrunnet støtteerklæring fra dem, så ville "min" butikk kanskje vurdere det på nytt!

 

Er nå lei av hele greine, og at jeg skal springe rundt hos konkurentene med en underskriftsliste for å få støtte til en reklamasjon, blir for meg mer en patetisk. Har annet å bruke tiden min på, og ser nok ut som jeg har kjøpt meg en støvsamler. Det får jeg heller leve med, og er tross alt ikke de store pengene som er tapt, og betyr jo bare en butikk mindre å kjøre innom når man trenger andre ting til hjemmet.

Lenke til kommentar

Du skal ikke gå med på at du skal leve med at den mest brukte tasten på mobilen ikke fungerer ordentlig. Hva butikken sier her er bare tull. Om du allikevel ikke ønsker å gå videre med butikken kan du i det minste stikke innom et serviceveksted, feks det overfor Hifi Senteret på Vika og få de til å fikse det. Kan garanterer deg det går på garanti.

 

Bare ta med kjøpskvittering så fikser de det på dagen. Om de skulle ha dårlig tid fikser de det også på timen, da mot 100-150 kr.

 

Kan ikke forstå butikken din i utgangspunktet ikke gikk med på service / DOA da en blatast som ikke funker gjør telefonen så å si ubrukelig. :ohmy:

Lenke til kommentar

Er desverre ikke noe serviceverksted her i rimelig nærhet, men er selvfølgelig en mulighet ved en passende annledning siden. Men tasten som det er snakk om fungerer, slik at når den trykkes på registerers dette. Da definerer butikken dette som at knappen virker og nekter å gjøre noe med dette.

 

Jeg er av den oppfatning av dette nødvendigvis ikke er riktig. Da knappen i dette tilfellet oppleves avvikende fra det som er vanlig på andre telefoner, og mangler det som oppfattets som normalt ved knappetrykk. dvs. en bevegelse nedover når man trykker og en liten motstand/bekreftelse på trykk, og en retur av knappen når man har trykket.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...