Gå til innhold

Samsung Syncmaster 205BW...


jojo123

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
amentio...

 

har ikke fått bekreftet det, men har fått 15.06 som levering...

6301937[/snapback]

 

Noe nytt angående leveringsdato? Svært sparsommelig omtale på nettet for øvrig. Er spent på omtalen. Skal ha en ny skjerm i løpet av sommeren, og denne ser svært aktuell ut.

6338440[/snapback]

 

20.06 er den på lager, tidligst...

Lenke til kommentar
Hva er forksjellen på SAMSUNG 20IN LCD 1680X1050 205BW HAS TCO03 SILVER IN

 

og

 

SAMSUNG SAMSUNG TFT 20" 205BW SILVER TCO03

 

 

her og her

 

 

 

:)

6345052[/snapback]

 

Den ene er LCD den andre er TFT.

 

Trodde det vr forskjell på disse to typene men det er kanskje ikke det? :blush:

Endret av norpreacher
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg har også leita og leita etter reviews om denne skjermen..

Til slutt sendte jeg en mail til trustedreviews.com, og lurte på om det ble noen review av denne skjermen.. han sa det har vært svært etterspurt og at en review vil mest sannsynlig bli lagt ut denne uka..

 

følg med her.

 

For øvrig sendte jeg en mail til amentio og lurte på forskjellen mellom de 2 modellene de har av både 205bw og 215tw (jeg håpte på at den ene var svart), og de sa det bare var en feil fra deres side og at begge er helt like..

Lenke til kommentar

Hei,

 

Under er en kjapp oversettelse (tolkning) av det viktiste fra denne testen

 

 

 

 

                                                         Samsung SyncMaster 205BW

 

 

SyncMaster 205BW er en typisk 20" LCD TFT skjerm med 16 : 10 aspekt ratio. Denne modellen, som alle nyere Samsung modeller, har Magic Color, (system vi først så hos 244T), bare at denne gangen hverken farge kalibrering (korreksjon) via CMYK eller Color Weakness (som muliggjør finkalibrering av skjermbildet) støttes. Men, skjermer med TN+Film panel egner seg, uansett,  ikke til seriøst desktop publishing eller bildebehandling. Magic Color i denne tilfellet bare finjusterer fargestyrke av bestemte farger og gjør at video og multimedia ser mer livlig ut. Magic Bright 2 har 6 forskjellige modus for rask justerng av lys og kontrast   - Documents, Internet, Games, Sports, Movies i Custom. Samsung sin MagicTune i sin fjerde utgave er en god OSD utvidelse – til desktop. Denne aplikasjon har tilgangt til styreprogram inne i skjermen via analog eller digitalni kabel, og krever ingen driver installasjon.

 

205BW ser likt alle de andre Samsung skjermene fra SyncMaster B og N serie. 205BW kan høydejusteres, har ingen pivot funksjon og kan vippes fram/tilbake minimalt. 205BW har innebygd strømforsyning, i tillegg har den både analog og digital tilkobling med HDCP (High Definition Content Protection).

 

Kontrast er på 700:1 og i praksis holder det med en kontrast styrke på 75%. Skjermen handlet fint 100% kontrast uten at det ble noe merkbar forstyrelse i bilde. Lysstyrke på 300 cm2 er fabrikkinnstilt til max verdi og det er ingen baklys i bilde kantene som skinner gjennom. Fargene er generelt gode, og det kreves ikke så mye kalibrering for å få en relativt gode og livlige fargene, men skjermen har alikevel langt i fra den ideele fargegjengivelse. Vertikal innsynsvinkel er en del lavere enn horisontal, selv om Samsung oppgir same verdi for begge innsynsvinklene.

 

Skjermen har klart seg veldig bra i svart farge/baklys test og en kan trygg si at   205BW er en av de skjeldne TN+Film skjermer som egner seg godt til film titting. Ingen forekomst av etterslepp ved DVD og DivX avspilling, til og med i de scenene som er mørke og med høy kontrast (!?). Responstid på 6ms er veldig god og det er minimalt med etterslep.

 

SyncMaster 205BW er, generell sett, en vedig god skjerm og er med sine velbalanserte egenskaper et godt kjøp i forhold til pris.

 

Håper det hjelper noe.

 

Hilsen

Staljin

 

EDIT: Finpussing av "oversettelse"

Endret av staljin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...