Gå til innhold

Ultraportabel bærbar, godt batteri, ikke Intel gfx


Anbefalte innlegg

Finnes det noen gode bærbare PCer i 12" klassen (er ikke 100% strikt på 12" dersom det fins noe veldig bedre rett over eller rett under) som ikke har Intel grafikk? Er interessert i at den er ultraportabel (men god å skrive på) og bør helst ha litt futt i batteriet.

 

Hvis ja, hvilke?

Hvis nei, hvilke Intel gir mest for pengene?

 

Tenker på noe som Asus W5 serien, men er selvsagt ute etter alle alternativ som eksisterer:

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=316497

 

Bare en ting... Er klar over at MacBook finnes, men vet ikke om jeg er så interessert i en mac akkurat nå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom du alikevel skulle nøye deg med intel grafikk , så er denne fujutsi maskinen inntresann , jeg kjøpte den selv for litt over en uke siden og den fåes fra 12008kr, sammenlignet med asus pcèn er den rimligere har kraftigere prosessor , større harddisk , dvi ut ,samt den nye kort standeren ekspresskort, men den leveres med home edition og det følger ikke med ekstra mus, ekstra bateri og har heller ikke inebygget web kamera.

Lenke til kommentar

Vel, hva med lg tx express?

http://www.stretto.no/PartDetail.aspx?q=b:...9;p:914679;pl:1

 

sikler litt på den selv..

 

1,1 kg (1,3kg m/ekstra 6cell batteri) og geforce go 7300 m/64mb VRAM og 192mb Turbocache. Batteritiden er kun 2timer med det vanlige 3cell :( , men skal gi 8timer(ifølge lg, sikkert noe sånn som 5-6 i virkeligheten) med det ekstra 6 cell.

 

Fant 6cell batteriet her: http://ebox.no/catalog/product_info.php/cP...oducts_id/46251

 

Det eneste jeg ser som negativt er ULV prosessoren..

cd-drive er eksternt og må kjøpes utenom..

 

ellers kan man alltids sjekke ut ebay etter sony vaio sz-serien. Core duo, under 2 kg, og hybridløsning med både intel GMA 950? og Geforce go 7300/7400? m/128 VRAM.. Man bruker en bryter over tastaturet til å switche mellom grafikkløsningene :thumbup:

13,3" skjerm.

Lenke til kommentar
Dersom du alikevel skulle nøye deg med intel grafikk , så er denne fujutsi maskinen inntresann , jeg kjøpte den selv for litt over en uke siden og den fåes fra  12008kr, sammenlignet med asus pcèn er den rimligere har kraftigere prosessor , større harddisk , dvi ut ,samt den nye kort standeren ekspresskort,  men den leveres med home edition og det følger ikke med ekstra mus, ekstra bateri og har heller ikke inebygget web kamera.

6250617[/snapback]

 

Jeg vurderer selv å investere i en slik, hvordan virker den sammenskrudd? Det er to ting jeg har hørt om fujitsu sine privatmodeller, det ene er dårlig kvalitet på skjermene, og det andre er støy. Er dette tilfellet med din s1520? Komponentene virker ideelle spør du meg, og prisen virker veldig hyggelig.

 

dell kommer med en ultraportabel med geforce 7400go om jeg ikke husker feil. bare google it

6250637[/snapback]

 

Ja, dell Xps 1710 kommer med 7400,dualcore og 1024 ram til litt over 15k. Så vet jeg ikke om den er direkte ultraportabel da(starter på litt over 2kg), men man kan nok ha mye gøy med den regner jeg med.

 

Dell sin hjemmeside

Lenke til kommentar

Skjermen på fujitsu 1520 maskinen er veldig klar ,det er av de ny glossey skjemene ,men som har sitt minus ved at det kan gi endel reflekser , og jeg syntes innsynsvinkelen er dårlig , jeg syntes ikke det er plagsomt mye støy på denne, ved normalt bruk hører man ikke at pcèn går men ved spill etc ,er det noe støy fra denne pcèn

Lenke til kommentar
Skjermen på fujitsu 1520 maskinen er veldig klar ,det er av de ny glossey skjemene ,men som har sitt minus ved at det kan gi endel reflekser , og jeg syntes innsynsvinkelen er dårlig , jeg syntes ikke det er plagsomt mye støy på denne, ved normalt bruk hører man ikke at pcèn går men ved spill etc ,er det noe støy fra denne pcèn

6251823[/snapback]

 

Glossy skjermer virker veldig irriterende på en bærbar, som bør funke under alle lysforhold.

 

AtW

Lenke til kommentar

Noen som har erfaringer med XPS M1210 (så den var nevnt med feil modellnr. lenger oppe)?

 

Den er utrolig artig. Vekten kan altids nedjusteres med letterebatteri. 2Kg er dessuten ikke så mye når de skryter av 8t batteritid (les 4-5 timer :p).

 

Noen som har tester med 7300 grafikk? (er jo uansett fetere enn andre 12" på markedet)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...