Gå til innhold

TES: beste sted å selge ting i oblivion


Anbefalte innlegg

je lurer på hvor jeg kan selge ting i oblivion for den beste prisen. har f.eks en stav som i følge det som står i item lista er verdt 7800 men har ikke funnet noen som vil kjøpe den for over 1200. noen som kan hjelpe?? har også mange andre magiske ting som er mye mer verdt en det folk vil gi for den. eller har jeg midforstått?

 

dårlig forklart men regner med at folk skjønner.

 

BTW kan det ha noe med mercantile skillen min p gjøre? eller peronality (som er LAV 17 tror jeg :p)

Endret av oddis89
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Merchants har maks 1200 gullpenger (uten mods installert). Dette er det meste de kan betale for én ting. Har du en ting som er verdt 7000 gullpenger, så kan de fremdeles bare betale 1200 for den.

 

Mercantile skill har å gjøre med hvor høyt du kan sette "haggle"-slideren. Jo høyere du setter den, jo billigere blir ting å kjøpe, og jo mer får du får tingene du selger. Men for ekstremt dyre ting, så vil en relativt lav haggle på 50 % av grunnverdi* fremdeles gi en salgsverdi på 3500, som er langt over det handelsmennene har å rutte med. Men ikke vær redd for det, for hvis du fortsetter å utforske huler og selge alt verdifullt du kommer over, så har du mange hundre tusen før du vet ordet av det.

 

*det tingen egentlig er verdt, som vises i inventory.

Endret av MiSP
Lenke til kommentar

Det MISP sier er ganske misvisende. Jeg valgte å samle på mine ting til mitt mercantile skill ble høyere. Les mer her.......

 

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

Jeg får betalt opptil 2200 septimer for mine ting hos Marel Morvayn i Anvil. Nei, jeg jukser ikke med mods for å få det til, det er bare å ha bra nok skills. :)
Lenke til kommentar

er jo bare på level 4 og har lav skill i mercantile. men har 400piler å selge så det kommer til å bli bedre. klarte ved et uhel å lese en spoiler om å selge en og en pil :(:)

 

men i itemlista så står det på en silwer war axe som er enchantet med fire elns at den er verdt 400 men når jeg skal selge den har jeg ikke klart å finne noen som vil gi mer en 200 for den. har jeg misforstått det som står i items lista fullstendig eller har jeg rett?? er jo ganse ekte AI i oblivion så kanskje de tenker buisness :p

Lenke til kommentar

@Junta:

Skjønner ikke helt hvordan du får det til, det skal ikke være mulig. Den beste fencen i TG derimot, han har 1500 gullpenger. En investering i han vil gi deg muligheten til å komme opp i 2200. Er litt usikker på om det går an å investere i fences, noen som kan bekrefte/avkrefte?

Lenke til kommentar
@Junta:

Skjønner ikke helt hvordan du får det til, det skal ikke være mulig. Den beste  fencen i TG derimot, han har 1500 gullpenger. En investering i han vil gi deg muligheten til å komme opp i 2200. Er litt usikker på om det går an å investere i fences, noen som kan bekrefte/avkrefte?

6239281[/snapback]

 

Marel Morvayn i Anvil gir i utgangspunktet opptil 1200 Septimer for det du selger han. Når du .....

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

...kommer opp på level 75 i mercantile skill, kan du investere 500 Septimer i butikken. På level 100 får alle selgere 500 mer å kjøpe for, og det gir Morvayn 2200 totalt.

 

Når det gjelder fences, så kan du investere 500 Septimer hos de også. Dermed kan du selge ting til Fathis Ules for opptil 2500. :)

Lenke til kommentar

Enig, Charm 100 er tingen. Den er livsviktig når du er vampyr og skal handle eller snakke med folk (jeg brydde meg ikke så mye om bloddrikking), i tillegg kan den hjelpe når du "er så uheldig" og dreper en vakt eller to :innocent: (charm 100, block, snakk med vakten).

 

OT - men jeg liker best å drepe alle vaktene som prøver å ta meg, for så å fly til Waterfront og få bountyen ordnet av Armand

Lenke til kommentar
her sitter jeg å leser om investering og sånt.

så tanker jeg at jeg skal prøve det ut selv.

så har jeg ikke en anelse om åsssen man gjør det.

kan jeg få en forlkaring.? :thumbup:

6252114[/snapback]

Du må ha Mercantile i level 75, da dukker det opp som et dialogvalg.

Lenke til kommentar
Enig, Charm 100 er tingen. Den er livsviktig når du er vampyr og skal handle eller snakke med folk (jeg brydde meg ikke så mye om bloddrikking), i tillegg kan den hjelpe når du "er så uheldig" og dreper en vakt eller to  :innocent: (charm 100, block, snakk med vakten).

 

OT - men jeg liker best å drepe alle vaktene som prøver å ta meg, for så å fly til Waterfront og få bountyen ordnet av Armand

6252519[/snapback]

Hvordan blir du god i charm??

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...