Gå til innhold

Om mmorpg sjangern og min mening om wow


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er helt riktig som du sier Avean, Guild Wars er ikke et mmorpg, og i min øyne, blir det helt feil og sammenligne og også anbefale GW som et alternativ til wow.

 

Så det er ganske trist at alle wow tråder, får et eller annet innslag av GW, men han som postet denne gang, sa han var ops på det så...... (Tenk, trykk, post)

 

Gw er et grafisk flott spill, med sikkert et helt strålende pvp system osv... men det har ikke noe med wow og gjøre.... Jeg er en 100% hardcore PVE uansett.

 

Det som var hele saken, var at jeg var lei av at wow, ikke hadde andre muligheter enn endgame raiding for å forbedre seg, uten om tier 0.5 som faktisk er dårligere enn andre blues/boe epics som du kan få tak i.

 

Jeg vil spille wow, jeg vil ha mer a wow, det har alltid vært wow........

 

Så fram til expansion packen lar jeg wow ligge og støve litt på hylla.

 

Men her om dagen fikk jeg og en kamerat får seg at vi skulle ta opp warcraft III, Har spilt igjennom singel player en gang får lenge siden.

Og det har jo alle de gode orginale warcraft elementene, bare litt RTS nå.

Siden jeg nylig har spilt meg lei på Emepror Battle of Dune og AI på Starcraft er litt for enkelt og dårlig i mine øyne. (ikke misforstå meg om Sc, det er en av de beste rts spillene, og har spilt det utallige timer.)

 

Tenkte jeg skulle herje litt rundt med Orcs til og begynne med. Veit ikke om de er det beste valget, men Høy melee dps hørtes greit ut til og begynne med.

Endret av [Tx]
Lenke til kommentar

kan ikkje la vere å sei det det :whistle:

eg synes wow er kjedeleg, og det einaste ein gjer er å gå rundt og drepe monster uten meining... questa er einsformige, og lvl-ene på spele er dorlege ( ein del lvl-er å bli god i, men nesten alle høyrer til combat treninga.)

 

teit med all denne her wc, sfk, sm, og ka meir....

 

mange seier at det blir kult når ein kommer opp i lvl 40 og sånt...

eg er lvl 24 :love: og gidder ikkje åm trene til lvl 40 i alle fall... :thumbdown:

Lenke til kommentar

Planetside er/var en flott MMO hvor en level1 person kan dra frem startergeværet og drepe en level 25 på få sekunder. Og etter å ha brukt 20 minutter på training (og muligens litt spilling) er du level 6 og kan utstyre deg med f.eks den kraftigeste armoren og det kraftigeste våpenet eller kjøre rundt med både light tank, heavy tank og alle typer 'Mech'. (EDIT: 'Mech' eller Battleframe/BFR krever litt mer arbeid dog kom jeg på, men det tar relativt kort tid)

'Ganking' var et non-issue og du kan/kunne når som helst droppe inn i en time action for så å avslutte.

 

Så det er håp for sjangeren enda selv om ikke alle varianter er like 'brukervennlige'.

 

EDIT2: Jeg ser her at Sony har lansert et testprogram som varer frem til mars 2007 hvor du kan spille Planetside gratis men begrenset til battlerank 6. Jeg anbefaler å prøve det ut.

http://planetside.station.sony.com/reserves/

Endret av JohndoeMAKT
Lenke til kommentar

Er delvis uenig med dere. Dere synes alle at endgame raiding er en kjip grind, det er feil i mitt tilfelle. Er du med i en guild som meg som allerede er ferdig med MC,BWL og AQ og bare venter på Naxx så kan man tenke tilbake hvor utrolig gøy vi hadde det ved å klare bossene i spillet.

-Første gangen vi så Ragnaros og den digre hammern hans, -Når vi endelig etter flere dager klarte å drepe Nefarian. Seiersbrølet når vi ble en av de første som drepte emperors i AQ40.

 

40 stykker som jobber sammen for å ta de vanskligste bossene krever nøyaktig kordinasjon og sammarbeid for at det skal være mulig å klare det. Er gøy å jobbe uker med en boss og bli en av de første i verden til å ta dem. Møter også mange greie mennesker via spillet hvor vi da spiller andre spill på nettet når vi ikke raider. FPS spill fks som gir deg muligheten til å spille på 5-10 forskjellige brett om og om igjen er like mye grind som wow, bare at wow gir deg belønning for strevet :)

Lenke til kommentar
Møter også mange greie mennesker via spillet  hvor vi da spiller andre spill på nettet når vi ikke raider.

6244477[/snapback]

 

 

Med unntak av at de fleste som spiller WoW er barnslige unger i tenårene som sier OMFG! O RLY?! FFS! Gief me epix plx! (Tviler på at voksne folk 18+ bruker slike ord, utenom kanskje mentalt ustabile psykotiske spilleavhengige uten et liv)

 

Jeg sluttet å spille grunnet til dårlig PvP system. Det vil si random wins i 1v1 fights, kan ikke lage forvalgte grupper i battlegrounds. Blizzard kunne i det minste fjernet PvP systemet.

 

Livet utenom dataspilling e toppens! :thumbup:

Lenke til kommentar

1499 timer(i følge xfire) har man brukt på WoW siden mars 2005, er litt lei.

Nok er nok, men det har vært gode tider.

 

Det mest fantastiske med mmo spill(spesielt WoW) er at uannsett alder og kjønn så kan det få fram det værste i de fleste. Det beste er jo mannlige dramaqueens på rundt 30.

 

Men som JohndoeMAKT sier, prøv PlanetSide folkens.

PlanetSide er ikke et spill man bruker 5-10 timer av dagen på og de fleste som spiller er oppegående folk som bare er glad for at det kommer nye folk for å spille.

:w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...