Gå til innhold

cordless mus


Anbefalte innlegg

Skal kjøpe meg ny PC og lurer på om noen kan hjelpe meg.. Det jeg ser etter er en cordless mus helst med 3 knapper da jeg er blitt ganske glad i min Wingman :wink:

 

øøh.. jo, den skal jo helst være optical da...

 

[ Denne Melding var redigert av: [phoenix] på 2002-10-08 18:09 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor trådløs?! Det er jo kjiipt. Det lagger o.s.v. med trådløst...

 

Jeg kan si noen som er bra

 

Microsoft IntelliExplorer v 3.0 ( Ok, den finnes også trådløst )

 

Logitech MX500 ( Den trådløse versjonen heter Logitech MX700, men jeg vil på det sterkeste anbefale 500)

 

Selv har jeg Microsoft v 3.0 musa og den er helt fin. Det eneste minuset jeg ser på den musa er at det ikke er så veldig lett å få ordentelig tak på musa... Man må liksom være litt klam i hånda for å få ordenetlig tak, men det er jo egentlig en bagatell!

Lenke til kommentar

Logitech MX700 vil være et veldig bra valgt. Den bruker en ny teknologi som gjør at det ikke lagger og oppstår forsinkelser slik som det har vært hittil på tråløse mus. Jeg har selv bestilt MX700 hos http://www.mpx.no (de har den på lager!) for å erstatte Intellimouse Explorer 3.0

 

MX700 kommer med egen ladestasjon. Du trenger ikke engang ta ut batteriene av musa for å lade opp. Et annet stort bonus er vel at den har 8 knapper. Les denne tråden for mer info:

 

http://forum.hardware.no/viewtopic.php?top...m=25&replies=15

Lenke til kommentar

Har nå

-MX700.

 

Har hatt:

-Razor Boomslang 1 x 2000 modellen

-Razor Boomslang 2 x 1000 modellen

-MS Optical (den første)

-MS Optical v3 (kjempemus, best av alle på "har hatt"-listen)

-Logitech Wheel Mouse (den med den bedritne gummien på siden)

-Logitech Wingman Gaming Mouse

-Logitech Cordless Optical (gummidritt her og)

-Logitech Dual Optical (gummidritt her og)

 

Vel, ok...

 

MX700:

 

Dette er den beste trådløse musen på markedet, ubeseiret på alt. Målte Hz/overføringer pr sekund til 125, alltså det som USB har som overføring. Noe som er ekstremt bra, da den eldre RF teknologien og annet teknologi vanligvis klarer 40Hz eller 80Hz (for noen MS mus, tror jeg).

 

Reaksjonstid? Vel, jeg gikk ifra en MS v3 da, og jeg har vansker for å bestemme meg... Men det er ikke reaksjonstiden jeg synes er ille. Den er som en trådmus. Føles veldig rart... Men utrolig deilig å kunne spille Q3A, T2, CS og AQ2 som man skal, MED EN TRÅDLØS!!!

 

Ellers, vekten... Den veier mye, jeg merker mere muskelspenninger i min "mushånd". Men det tror jeg kommer etterhvert, man må vel "trene" opp hånden.

 

Lading? Vel, batteriene varte i 12 timer med ekstensiv bruk etter første lading... Og den sto på og ble brukt i et døgn før den måtte lades sist gang her... Og lapplading er kjempekjekt, ladet den i 15 minutt, kunne bruke den helt til jeg la meg jo! Så det er ikke et problemtema!

 

Ja, forresten, det er ikke gummi på sidene, det er samme type plast eller noe som på MS v3, så det er ikke noe farlig å ha spist en brødskive, og komme borti fårepølsa og så dratt fingeren på siden. Ikke som på de andre musene ifra Logitech med gummi, hvor du aldri får bort fettet igjen... Helt forjævlig spør du meg. Glad at Logitech har fikset det!

 

For de som ikke gidder med trådløst/batteri/vekten, anbefaler jeg sterkt MX500 da denne er den samme, men lettere og med tråd.

 

Over and out, kjello2

 

PS: Tror jeg bytter tilbake til MS v3 pga vekten, får solgt denne til en kompis for 40 NOK mindre enn det jeg kjøpte den for Men jeg likte denne, tror jeg kjøper den med tråd senere, om Logitech får fikset den bedritne software sin.

 

---

 

Mitt innlegg i den diskusjonen han/hun over limte inn url'en til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...