Gå til innhold

ati sitt nye minne saker..


Anbefalte innlegg

http://news.com.com/2100-1040-961025.html?tag=fd_top

 

"The new ATI version, dubbed GDDR3, promises to be substantially faster, capable of handling data at speeds up to 800MHz, compared with the limit of 400MHz for current DDR. The new memory format is intended for use on graphics cards, the circuit boards that connect a graphics processor to a PC and typically contain up to 128MB of dedicated memory."

 

hmm.. *vente litt til å oppdagrere skjermkortet mitt da* har voodoo 5 5500 :smile: LOL

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-10-08 07:00, skrev Danny:

dette blir vel noe alla sgram da,et mellomsteg for ny type,ddr2 tar vel nok over etterhvert.


 

tror du har bommet litt, den nye ram'n som ati foreslår er steget etter ddr2 :wink:

 

er forsåvidt ikke noe å hoppe i taket for, de kommer vel til å snakke om denne nye ramtypen i et år før den muligens blir noe av :wink:

Lenke til kommentar

hmmm er litt nyskjerrig på det voodoo 5 kortet ditt. når det kom ut var det jo ikke så bra pga prosessorene ikke var gode nok til å utbytte det, og det trengte virkelig en rask prosessor for å prestere.

 

noen som har et nytt ddr ram system med athlon xp osv som kan si hvor bra det fungerer? er bare så nyskjerrig :smile:

Lenke til kommentar

Jeg har snakket mye med andre personer som har Voodoo5 og en ny prosessor som AthlonXP. Ifølge dem vil du få et gigantisk "boost" fra å oppgradere til en ny prosessor. Det sier seg jo nesten selv siden Voodoo5 er utstyrt med brikken VSA-100 som står for Voodoo SCALING Architecture. Jeg har selv et Voodoo5 5500 kort i min maskin sammen med en Athlon Tunderbird 1,2 Ghz cpu + litt andre gosaker, og jeg kan spille Quake3 med 40-50 fps, alt på maks + 4xFSAA, takket være HSR :smile:. Hvis jeg skrur av FSAA får jeg mellom 200 og 300 fps. Ikke så gale det a. Også MOHAA og alle Quake3 baserte spill kan jeg spille med meget tilfredstillende fps. Så lenge jeg kjører under Win98.

 

WinXP er et kapittel for seg selv hvis du har V5. Jeg installerte WinXP for noen dager siden og jeg må si at det duger jævli dårli hvis du har tenkt å spille med et V5 kort. Dette grunnet at ingen virkelig gode drivere har kommet ut. Hvis du trenger en ok driver anbefaler jeg AmigaMerlin 2.5 sammen med WickedGL for spill som støtter OpenGL. (last ned fra falconfly.de). Noe som også kommer godt med er et program som heter 3DAnalyse. Dette programmet klarer å jukse til Hardware Bumpmapping, hardware pixel og vertex shadere i software :smile:. Med dette programmet kan du kjøre Nature Scene i 3DMark, nesten uten korrupte texturer og feil. Sweeet :smile:

 

Heldigvis kommer det snart ut noen nye drivere til WinXP fra noen som kaller seg 3DHQ. Driveren inneholder oppdater OGL dll, med støtte for "free" Anistropic filtering (gjennom å bruke 2 av de 4 TMUene som ikke er aktivet og T-buffer), HSR, stø

tte for DX 8,1 + mye mer. De som er involvert i å utvikle de nye driverne har vært i kontakt med Epic games som testet dem ut. De skal vist ha vært veldig imponerte av det de så :smile: (epic games altså :razz:)

 

Håper jeg har fått svart på noen av spørsmålene angående Voodoo5 :smile:

Lenke til kommentar

vel, jeg har en intel 800, 512 mb ram (133) og det voodoo 5 5500 agp 64 mb saken. Det var veldig bra på en del spill for et år siden osv, men nå har jeg lyst på nytt, men skal vente med å oppgradere cpuen til amd sin 64 bit kommer da.. og da tenkte jeg at jeg skulle kjøpe nytt skjermkort oxo.

 

Men dersom jeg selger det i dag så får jeg ikke noe for det (kanskje 200-300 kr) og kanskje de ungene som kjøpte det syter over at det ikke er full støtte for dx 8.1 eller.no

 

 

vel,, vet ikke jeg da men hvor mye tror dere at jeg får for det da??

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-09 00:16, skrev infinityFX:


Litt cash er bedre enn ingenting. Kan få masse Cola for 500 spenn :smile:


 

 

jo da,, men dersom jeg sleger det så må jeg ha noe å sette inn oxo da,, har da en agp port (det som voodoo kortet står i no) men er det ikke noe med at de kortene som selges i dag er apg v 2 eller.no da og ikke passer i det hk`et som jeg har?? hk`et er et abit se-6.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...