Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Tror skjermen min er død.. er det håp? - løst-


Anbefalte innlegg

I natt tror jeg ene skjemen min sa stille "so long, and thanks for all the fish". Den fungerte helt fint tidligere på kvelden da jeg gikk å la meg. Sto opp igjen en times tid senere, fikk ikke såve, og ville ha en film på tv'n;

jeg er 99% sikker på at jeg så XP logoen i skjermbeskytteren men det kan være jeg som tar feil, når jeg bevegde musa for å få vekk skjermbeskytteren skjedde det ikke noe, og begge lysene (gult og grønt) lyser. Dette er normalt når den får for høy oppløsning/hz. TV'n kommer opp som normalt. Rebooter maskinen, skjermen reagerer ikke. skrur jeg av skjermen og deretter på igjen kommer det ikke noe bilde, den grønne lampa lyser men etter noen sekunder kommer den gule også, altså noe feil.

 

Kobla skjermen til laptoppen og samme der, det gule (Power Saving) lyset kommer opp etter noen sekunder og ikke noen tegn til bilde.

 

Skjermen er en Hewlet Packard A4032A (Sony Trinitron rebuildt by HP).

 

Er det skjermen som har tatt kvelden? noe jeg kan prøve? måtte flytte litt på den i går grunnet rydding ( :whistle: ) men mener den funka etter det... skal prøve å bytte kabel (5xBNC) men tror ikke den kan ha blitt skada :hmm:

 

Kan skjermer bare ta kvelden sånn helt uten videre? hadde i det minste forventa litt røyk og helts noen gnister og litt lyd :yes:

Endret av DODweb.org
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jo, helt klart. Tenkte bare over hodet ikke på at DET kunne være feilen før jeg faktisk skrev posten.. og har fremdeles ikke noen anelse om hva som er galt med kabelen. Uff, vandligvis er problemet at jeg tester for mye rart :roll:

 

Once again, sorry :blush:

 

Noen som har et kors jeg kan krype til? evt. parasoll?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...