Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tre ting som irriterte meg i dag.

 

1: Motvind! Ikke nok med at det var motvind den ene veien, men trur du pina meg ikke jeg hadde motvinden i fleisen på tilbaketuren også. AAArg, blir jo utslitt med en gang når det er motbakke og motvind.

 

2: Skjedde også noe rart med PC-en i dag, plutselig slo den seg av hele tiden, gikk inn i biosen og så temperaturen på cpuen skøyt i været hver gang. Har vært av med orginalkjøleren to ganger og fremdels var det slik. Gikk da på løfta litt på rotet mitt og fant frem den gamle TT Bigtyphoon kjøleren jeg hadde liggende som jeg ikke fikk til å feste på hovedkortet mitt. Tok Litt gaffateip, og noe julepakkebånd jeg hadde liggende. Borret et hull i plata bak hk, hadde ikke nok strøm til flere hull, og tok å skurra båndet gjennom kjøleren og peisa båndet gjennom plata og hovedkortet. Dro til og stremte, og knøyt fast, snudde PC-en og satte to skrujern i press på kjøleren i tillegg. Så nå står den på skrå over cpuen, men likevel sank load temperaturen med 25 grader! Så nå må jeg gå til innkjøp av ny kjøling, huff.

 

3: Har en pen stabel med oppvask som venter her nå, trodde ikke det var mulig å stable noe så god engang. Utrolige stabler man kan få til når man ikke har lyst å vaske opp. Jaja, nå får jeg bare igjen for at jeg ikke vasket opp rett etter middagen i går. :)

Lenke til kommentar

At jeg lar meg lure av alt som har med dommedager å gjøre. De fleste som kommer har blitt motbevist, men huet mitt vil ikke glemme det :realmad: . huff, det begynner å bli veldig irriterende. :wallbash:

 

Noen som har noen tips til hvordan jeg kan glemme det?

Endret av Sno
Lenke til kommentar

Jeg har et råd til deg: Legg unna bannina i offentlige debatter på nettet. Jeg leste det første avsnittet og så gadd jeg ikke mer da jeg synes det blir for useriøst med bruk av banneord for å kunne poengtere noe.

Endret av Raba
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...