Gå til innhold

Hva er galt med frames?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter min mening er det ingenting galt med å bruke frames, så lenge de brukes på den rette måten. Åpne linker til eksterne sider i nytt vindu eller eventuelt i hele gamle vinduet, f.eks.

 

Og det kommer selvfølgelig an på hva websiden skal brukes til. En stor webside med underlinker etter underlinker er ikke tjent med å bruke frames, f.eks.

 

Blir mere irritert på alle php-klone-sidene som dukker opp overalt med haugevis med unyttige og ubrukelige linker overalt på sidene, jeg, enn sider med frames...

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Feilen er at det er mange som misbruker frames. frames er bare diskutabelt dersom man ikke har noe border på framene sine. HER er en side med frames som er virkelig stygg. jeg laget den selv en gang i tiden og ikke plag med for det. En jeg har laget i litt nyere tid, denne har "skjulte" framer. den er jeg ganske godt fornøyd med selv iallfall.

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Mikka på 2002-11-20 15:49 ]</font>

 

[ Denne Melding var redigert av: Mikka på 2002-11-20 15:51 ]

Lenke til kommentar

min mening er at FRAMES er ett godt redskap når man skal lage hjemmesider. Liker spesielt IFRAMES best. At kun få browsere støtter dette er sant, men når man tenker seg at 95% av 2 millioner mennesker sine browsere støtter dette, så er ikke dette akkurat ett stort problem for min del isåfall.

 

Det var min mening da..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...