Gå til innhold

Ny pumpe & vifter


Anbefalte innlegg

Hei

 

Den gamle pumpa mi tok for få minutter siden kvelden, og jeg trenger dermed en ny. Siden det står dårlig til med økonomien håper jeg på en relativt billig løsning. Jeg synes også den gamle pumpa vibrerte og bråkte noe grusomt (Hydor L30 i oppheng av sykkelslanger), og ønsker således et mer stillegående alternativ.

 

Resten av vannkjølinga er et waterchillsett, med tilhørende slanger. Jeg har sett litt på denne pumpa: Cooltek i tank som er relativt billig. Hvordan er ytelsen på denne pumpa i forhold til Hydor L30? Hvordan er støynivået egentlig ? Og hvilke overganger trenger jeg eventuellt for å få denne til å passe med resten av systemet?

 

Jeg har også sett på nye vifter da de 2 gamle har begynt å slite. Jeg vurderer disse her: Mist vifter Er det noen som har erfaring med disse ? Hvordan er de støymessig, og er de i heletatt noe å satse på ?

 

Xpression

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har både pumpa og viftene du henviser til. Først til pumpa; den yter veldig godt og gir fra seg lite støy, men det følger ikke med noen måte å feste tanken på så det er et stort minus. Jeg løste problemet med å lime fast en plexiplate under tanken.

 

Jeg er stor fornøyd med viftene, har tre stk kjørende på en trippel black ice pro radiator som jeg har festet utenpå kabinettet og jeg hører de ikke over harddisk støyen (1stk Raptor, 2stk western digital og 1stk seagate).

Lenke til kommentar
Har de MIST viftene jeg og, men syntes de blåser litt lite...

6005535[/snapback]

 

Jojo, men det er hva du får når du kjøper stillegående vifter som går helt nede i 1050RPM!

6007782[/snapback]

Sant... Skal man ha ytelse, og ikke stillegående system, så kjøper man ikke de viftene der. Men hvis man går for stillegående, så er de viftene ypperlige!! :w00t:

Lenke til kommentar
Takker for svar peterkj. Er det noen som vet om, og i såfall hvilke overganger jeg trenger for å få denne tanken til å passe med resten av systemet mitt ?

6002590[/snapback]

Du trenger to av disse overgangene. Og litt slange mellom pumpe og overganger :)

 

EDIT: Du trenger en slange av denne typen :) (Størrelsen)

Endret av MagE
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...