Gå til innhold

Logitech trådløs mus


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har også det billigste trådløspakken(tastatur+mus) til Logitech + trådløs optisk mus og bruker mottakeren fra pakken. Funker helt fett, bare hold driverne fra Logitech langt unna Windows(dersom det er det du bruker).

 

Personlig gjorde jeg det motsatte, kjøpte den trådløse optiske musen først og innså at jeg ville ha et tastatur også i ettertid. Jeg kjøpte musen før pakken med den trådløse optiske musen + tastatur fantes. Dog tror jeg ikke at jeg hadde kjøpt denne anyway, jeg liker at tastaturene er enkle og små.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-02 10:35, skrev Nysil:

Jeg har bestilt Logitech Cordless Desktop Optical nå... hvilke drivere skal jeg bruke, hvis ikke Logitech sine??


Jeg bruker de som følger med windows. Fungerer helt utmerket.

Men da kan du (så vidt jeg vet) ikke programmere knappene.

Logitech driverne hadde jeg inne en gang, og de lagde bare trøbbel på min maskin. (les: ustabilitet).

Lenke til kommentar

Du får med samme programvaren uansett hvilke type desktop du kjøper. Driverne forårsaker ikke akkurat problemer etter min erfaring, men de gjør ikke livet noe enklere. Det beste er å ikke installere dem dersom du bruker winXP/w2k., du vil få funksjonaliteten uansett. Skal du installere drivere for desktopen, installert minimumet du trenger for å få ekstraknappene til å fungere. Dette fordi det er musdriverne som er verst etter egen erfaring, knappene funker ikke slik de bør, programmer/spill blir ustabile, musen blir mindre presis enn med standard MS drivere(dette gjelder hvertfall optisk) og en rekke andre småting. Dette tilsammen har gjort at jeg har reinstallert windows optill flere ganger etter å ha installert Logitech drivere fordi jeg trodde kanskje de hadde fikset dem. Det er en mnd og to siden siste da, så kanskje :smile:

 

Driverne som følger med MS sine keyboard/mus er ekstremt mye bedre. Dog ble det Logitech siste gangen da MS på det tidspunktet ikke hadde optisk trådløs mus, i dag hadde jeg ikke kjøpt Logitech. Dette fordi jeg liker utformingen på MS sine mus/tastaturer bedre, den gamle Optiske Explorer musen var helt genialt, det samme er den optiske MS exlorer musen jeg kjøpte nettopp til den bærbare(synes pekeredskapene som følger med bærbare er for knotete).

Lenke til kommentar

Hvordan musmatte har du? noen musmatter fungerer ikke så fint med optisk mus. prøv med kun et ark og se om det funker bedre da.

 

men ja.. etter det jeg har hørt så styrer de som spiller veldig mye unna trådløse muser da de lagger litt. men tror dette ikke er merkbart for oss dødlige.

 

har selv ikke trådløst, men bruker driverne fra logitech og det funker glimrende..

Lenke til kommentar

Driverne til Logitech lagde bare tull for meg også...

Litt synd, for musepekeren beveger seg på en mer behagelig måte da jeg brukte de(n).

 

For meg funket ikke den gamle mottakeren på ny mus (riktignok ikke optisk) så jeg bruker nå to mottakere.

Lenke til kommentar

I utgangspunktet trenger du ikke musmatte til optiske mus, det er noe av hensikten med dem, etter min mening. Ellers bør du unngå musmatter med ujevn overflate, dvs blant annet de tøy-aktige og av den "ruglete" reklametypen. Selv bruker jeg den rett på skrivepulten, siden det ikke er noe kule som grises til eller som "glipper" underlaget har det ingen betydning. Det eneste du må huske er at musen sender ut en "lys-stråle" som skal reflekteres tilbake til en sensor, dvs du trenger et underlag som ikke forstyrrer dette.. f.eks er speil ikke særlig bra.

Lenke til kommentar

Jeg har Logitech's cordless desktop optical (Black)og synes keyboardet er ekkelt...av og til stopper knappene litt opp hvis du ikke trykker dem rett ned...Musa er det bare en ting å si om - Batteri sluker! Og det er ikke no bra mus til spilling!

 

Ellers så kan den finne på å hakke til og stoppe litt av og til når du tar musepekeren i moderat tempo over skjermen...knappene hekter seg liksom litt opp i forkant på musa men det problemet løste jeg ved å løsne på en skrue under musa. Scrolle hjulet henger litt men det har jeg ikke sett no særlig på...er vel klikke knapp funksjonen som er gåen..(etter ett år)

 

Det eneste jeg kan si no positivt om er at designet og utseendet er fint, god mus med tanke på ergometri. Ellers så er dette for rukklete... beklager Logitech, men dette er det dårligste produktet jeg har kjøpt fra dere.

 

Håper MX300 MX500 og MX700 musene er bra, sitter og venter på MX500 fra komplett nå, er den ikke bra blir det vel Microsoft sin "nye"3.0 mus.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...