Gå til innhold

NERV

Medlemmer
  • Innlegg

    531
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

NERV sine prestasjoner

25

Nettsamfunnsomdømme

  1. Endte med å bestille Ruter II med en mesh node. Nesten to uker siden, ikke fått noe i posten eller melding om at det er en pakke på vei enda.
  2. Telenor lar deg ikke kjøpe en slik løsning. Jeg må oppgradere fra ruter 1 til ruter 2, og det er 49 pr mnd, og leie aksesspunkt til 39 kr pr stk. Over litt tid så er det en dyr løsning. Fordelen med Telenor ruteren jeg har nå er at den har mange innganger. Jeg har Gardena, Phillips Hue, Ikea og TV koblet til ruteren nå. Mesh ruterene jeg har sett på har typisk en inngang ekstra. Beste løsning for min del hadde vært dersom det var mulig å ha Telenor ruter 1 og koble til et kjøpt Mesh nettverk med et par noder.
  3. Har Telenor kabel-TV og Internett. Følger da med Telenor modem og Telenor Ruter. Signalet rekker ikke ned på ett av soverommene, så tenkte å kjøpe mesh nettverk. Hvordan kobler man dette til eksisterende utstyr siden det allerede er en ruter på systemet? Bruker man to rutere, Telenor og mesh, kobler man noder på Telenor ruteren, erstatter man Telenor ruteren?
  4. Jeg får Internett gjennom Telenor kabel tv. Der følger det med et standard Telenor modem og en Telenor ruter. Modemet og ruteren står i andre etasje. Nede i første så har jeg et soverom som det er dårlig signal til, og et treningsrom der jeg trenger en forsterker som går på 2.4 Ghz da spinning sykkelen kun kan koble seg opp på denne frekvensen og være stabil. Sykkelen er var på både styrke og type nett. Kan jeg da f.eks låse en av nodene til denne frekvensen? Jeg har forstått det slik at Mesh er best til dette formålet, men kan ingenting om Mesh. Trenger råd på hva jeg trenger å kjøpe, noe som er greit nok, men uten å koste skjorta. Erstatter Mesh noe eller kobles det på eksisterende nettverk?
  5. Da virker det som det ikke er noe stort poeng i å legge mye penger i det. Trenger uansett en skjøteledning, så kjøper en vanlig skjøteledning med overspenningsvern og satser på at det går greit. https://www.megaflis.no/elektro/skjoteledninger/6-veis-mjord-moverspenningsvern-1.5m
  6. Fått tak i brukt, får nok ikke reklamert, men uansett om jeg kjøper nytt kort eller får nytt kort, så ønsker jeg at sykkelen virker fremover
  7. Denne årsmodellen har en av/på knapp, ikke alle har det. Jeg kommer til å ha den på et treningsrom, den vil stå stille, så vil vel være relativt trygg. De som har erfaring sier at det kan være nok at et barn snubler i ledningen og drar den ut, så går kortet. Mange har en sykkel uten problemer, mens andre brenner igjennom tre kort på under ett år. Tenker det koster lite å ha en ekstra sikkerhet, men er ikke villig til å betale skjorta, så ser etter den billigste "forsikringen" jeg kan skaffe som fortsatt har en funksjon.
  8. Det virker som om det holder å dra ut ledningen fra kontakten for at kortet skal gå, det er ikke snakk om lyn nedslag. Mange som har dette problemet, og som da mener at det forsvinner når man kjøper "strømrenser".
  9. Noen anbefalte en slik: https://www.amazon.com/dp/B0002D017M?ref_=cm_sw_r_apin_dp_H15NZM9TYX3170EDS6D5 Eller https://www.sweetwater.com/store/detail/M8x2--furman-m-8x2-power-conditioner Power conditioner. Har ikke funnet noe slikt i Norge.
  10. Du kan så si Det er en iFit sykkel, og jeg liker programvaren godt, så det er egentlig ingen konkurrent. Det blir som om man har kjøpt seg inn i Apple økosystemet. Man kan ikke bare kjøpe seg en hvilken som helst PC, som sikkert kan være bedre teknisk, men som da ikke kan kjøre programvaren. NordicTrack s22i. Så gitt at sykkelen har en svakhet med at kontrollerkortet går i tide og utide, hvilket spenningsvern anbefales for å beskytte komponentene?
  11. Har kjøpt en spinning sykkel som blir styrt av et kretskort. Det er en god del feil på disse kretskortene, og det blir anbefalt å kjøpe overspenningsvern. Kortene går vist ofte dersom man trekker ut ledningen fra sykkelen, unger snubler i ledningen, etc. Rådene blir gitt på Engelsk, så jeg er litt usikker på hva de konkret anbefaler. Noen sa at det ikke holdt med en skjøteledning med spenningsvern, men at man måtte ha en Power Conditioner. De fremstår dyre, så ønsker ikke å kjøpe en slik dersom det ikke er behov. Slo oppå Komplett og de hadde noe som het BlueWalker PowerWalker. Hva er forskjellen på disse løsningene, og hva ville være tilstrekkelig for å sikre mot at litt bevegelse skulle gi støt fra strømforsyning slik at et kretskort blir ødelagt?
  12. Forsøkte og spille av en fil i VLC. Kunne der bytte til utgang for høretelefoner og få lyd der, men ikke på PC høytalerne, og ikke lyd på høretelefonene i Youtube.
  13. Forsøkte og bytte til høretelefoner. Fikk da lyd på headsettet, men når jeg trakk ut headsettet for å høre om det var lyd på høytaler, så forsvant det også for headsettet. Da vet jeg ihvertfall at det er lyd og ikke feil på hardware, uten at jeg får lyd av den grunn.
  14. Kom hjem fra ferie, startet opp PC'n for første gang på 4 uker. Windows kjørte sine oppdateringer fra perioden. Så merket jeg at det ikke var noe lyd. Hverken fra høytaler eller høretelefoner. Har fjernet lyddriverne og reinstalert. Fortsatt ingen lyd. Når jeg kjører test så beveger testbildet seg slik at det ser ut til at det er lyd, men ikke noen fysisk lyd ut av maskinen. Noen ideer om veien videre? PC : HP Spectre x360 Convertible 15-bl0XX
×
×
  • Opprett ny...