Gå til innhold

Dell XPS M1710 introdusert...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ebay...

 

http://cgi.ebay.com/laptop-Dell-XPS-M1710-...1QQcmdZViewItem

 

4 Gig for 1.575$ er latterlig billig. Lurer forøvrig på om det fungerer serlig mye bedre mot 2gig ram modellen. Maskinen er jo en pentium 32 bits.

 

Noen som vet mere ang dette?

 

Budet burde gå opp på den maskinen der, men det er mange gode tilbud for de som bor i usa. Står at denne shipes worldwide, men jeg lukter litt scam. Fyren har ikke kjøpt/solgt noe tidligere på ebay.

Lenke til kommentar

Ser man får 9400 med noenlunde samme specs som XPSen til samme pris. Men XPSen har 667Mhz mens 9400 har 533Mhz. har dette noe å bety tror dere?

Jeg ble overrasket da XPSen var like billig som 9400, begge med Duo men XPS har bedre skjermkort også.

Endret av BMP
Lenke til kommentar
Ser man får 9400 med noenlunde samme specs som XPSen til samme pris. Men XPSen har 667Mhz mens 9400 har 533Mhz. har dette noe å bety tror dere?

Jeg ble overrasket da XPSen var like billig som 9400, begge med Duo men XPS har bedre skjermkort også.

6037534[/snapback]

 

Jeg lurer på om du er litt feilinformert, min kjære 9400 har 667Mhz minne. Men skjermkortet i XPS'er er jo som kjent litt bedre.

Lenke til kommentar

Nå er vel ikke i9400 utrustet med 667 ram i utgangspunktet da, men heller 533 moduler som som Dell pusher på nett og tlf.

 

Det var vel kun de aller første ukene 667 var tilgjengelig på nett. Pr. telefon har dog Dell hatt 667 opsjonen hele tiden (selv om den kanskje ikke kommer av seg selv).

 

- Wes

Lenke til kommentar

Joda, jeg ser det men jeg mener rambrikkene, de er på 533 Mhz mens på XPSen er det på 667Mhz. Stemmer ikke dette? Det er i allefall det som kommer opp når jeg skal konfigurere maskina og da synes jeg ddet var så rart at de to maskinene kosta nesten det samme men XPSen har lirtt bedre ram og skjerkort.

Ellers så er jeg veldig i tvil om det skal bli en XPS på meg eller en ny MAC? Har liksom aldri likt dell noe særlig men ser jo at denne tråden kan frelse de fleste. :p

Lenke til kommentar

Så snodig, så nå at opsjonen er 533 mhz ram. Men selgeren har tydeligvis bestemt seg for å oppgradere minnet mitt til 667 mhz når jeg bestilte 2 GB. Tusen takk til Alexander hos Dell. Flott service.

 

Edit: Jeg måtte reboote og gå i bios for å være helt sikker på at jeg så rett. Og ja, jeg har 667 mhz på minnet mitt.

Endret av BennyXNO
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ja det er det jeg og beregner, men ETA 18. Mai, men men, jeg trodde nemlig at skipet kom til Stavanger ikke Oslo. Men jeg vet at Schenker er raskere, selv om lager mye problem i stavanger, der de har ringt meg og sier at de leverer, men gjorde det aldri.

Men men, i morgen har jeg ikke så mye tid :cry:

 

Isåfall må jeg med lynets fart reise til stavanger og tilbake til filmfestivalen fylket skal ha med mediaskolene.

 

ps. men jeg tror ikke du får din i morgen (for å være litt negative, sorry), men hvis isåfall, gratulerer, jeg gleder meg iallefall til min.

Endret av Kizzaz
Lenke til kommentar

Uansett når dere får den, kan dere virkelig glede dere. Detter er utvilsomt den beste "bærbare" jeg noensinne har vært borti. Hvordan Dell har klart å putte så mye kraft i en så liten pakke og likevel maktet å redusere varme og støy til et minimum er rett og slett utrolig. Vi snakker ekte kjærlighet :love:

Lenke til kommentar

Schenker synes jeg er fryktelig trege... :( Maskina ble hentet på fabrikk (i Danmark) på mandag, og idag, 3(!) dager senere var den ankommet Sorting Hub i Danmark. Estimert leveringsdato er ikke lenger imorgen (fredag), men til tirsdag! :mad:

 

Og jeg som hadde gledet meg til helga... Idol-finale, MGP-finale, nesten BB-finale, premiere på Da Vinci-koden OG ny laptop...

 

Jaja, har jo nok å holde fingrene i i helga, da... :D

 

P.S.: Schenker-bilene kjører ustanselig på veien like ved huset mitt... Nesten litt slemt... :hrm:

Endret av PolarCow
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...