Gå til innhold

Hunter vs Druid?!?! hva bør jeg velge?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Alle klassene har egne roller i et raid, og alle ender opp med å gjøre det samme hele tiden. Healing klasser er ikke de eneste.

Men jeg syns uansett det er kjempe spennende å heale, det er en ganske krevende jobb av og til :yes:

5940186[/snapback]

 

Det er alltid litt krevende, men i forskjellige grader. [kanskje ikke i deadmines :p]

Lenke til kommentar
bare får å si ifra.... så valgte jeg druid =D  angrer ikke et sekund!

5935866[/snapback]

 

Lykke til. Gled deg til lvl 60 og end-game instances, jeg har det skikkelig gøy hvertfall. Håper du også kommer til å like det, for du kommer alltid inn i store og brae guild som lvl 60 resto druid.

5940128[/snapback]

 

Skjønner ikke hvordan man kan glede seg til end game instances som druid? Det består vel bare av healing og healing 24/7?

5940142[/snapback]

 

Hvorfor? Du har vel ikke spillt så mye end-game du da? Og healing kan bli kjedelig noen ganger, men jeg synes det er vanskelig å gå lei.

5940167[/snapback]

 

Vel, jeg har da vært i MC, BWL og AQ.

Lenke til kommentar

Jeg spiller mye rogue i MC for tiden, og det er ganske kjedelig det, utenom når vi tar nye bosser.

 

Har forøvrig også spilt en kompis sin druid i MC/BWL et par ganger, og det synes jeg er morsomt, men det er nok på grunn av variasjonen.

 

Når det gjelder hunter vs. druid, så er begge klasser meget overlevelsesdyktig. Jeg liker hunter, for jeg kan mestre de fleste quests jeg kommer over uten nevneverdige problemer. Hvis jeg skal drepe en named mob, så sender jeg inn pet og puller ut questmålet, og løper bort slik at pet despawner :D . Hunter er skikkelig easymode innimellom^^ . Jeg har to huntere nå, og synes det er en veldig morsom klasse.

Endret av eirik1989
Lenke til kommentar

druid gjør lite skade? tror ikke du vet hva du snakker om..

 

jeg har nå en 60 druid, som med feral build og gear sentrert rundt strength og crit, og gjør mer skade enn mange mager og de aller fleste rogues. jeg har også en 60 arms warrior, som ikke er i nærheten av å gjøre like mye skade. i tillegg har feral druid en buff som gir hele gruppen +3 crit sjans, veldig praktisk i pvp men også til pve. i tillegg man i bear form like mye, om ikke mer stamina og armor enn en warrior, man kan stealthe og backstabbe bedre enn en rogue, kan puste under vann og svømme fortere enn noen andre, og med rank 8 pvp gear kan man løpe nesten like fort som en lvl40 mount til fots.

 

menmen, hvis du ønsker endgame med raid, er druid redusert til healer, og gjør den jobben bra. healere er det stort sett manko på rundt lvl60, du må da regne med å bruke tiden din på å stirre på health-baren til gruppemedlemmene og decurse i timesvis. jeg er heldig og er i en guild med veldig mange prester, så det er ikke noe prob for meg.

 

mulig dette hørtes litt gresk ut hvis du er ny i WoW, men altså.. druid er kanskje den mest.. øhh.. versatile som det heter på engelsk, klassen i WoW. veldig mye å sette seg inn i og er kanskje ikke ideelt om det dreier seg om den første karakteren i ditt første MMORPG.

 

hunter derimot, er genial for en nybegynner. levler raskt, dør sjelden og er veldig bra i pvp. eneste problemet er, at det er veldig mange av dem, noe som gjør det vanskeligere å finne en gruppe til instancer.

Lenke til kommentar
*feral druid prat* :p

 

5940738[/snapback]

 

Da er i så fall du jævlig godt gearet. Du skal ha sinnsykt mye attack power før 1.0 speed backstab overgår en rogue sitt backstab med 1.6 speed, og da må roguen også ha lite attack power. Hvis en druid gjør mer skade enn en likt gearet rogue, så er hele poenget med rogueklassen borte, så det virker ulogisk for meg.

 

I guildet mitt så er 1 av våre 3 tanks en feral druid med 10k+ armour i bear form, og det synes jeg er veldig kult, dog er dette den eneste feral druiden vi bruker, og det er fordi han har skaffet masse gear på egen hånd. Han var damage dealer i begynnelsen, men nå er han tank, og det er mer vellykket.

Lenke til kommentar
Sånn som jeg har forstått det, så er endgame instances ensformig for stort sett alle (særlig MC), muligens med unntak av warrior.

Det sier seg jo litt selv at når du har så mange av hver klasse, så blir rollene veldig spesialiserte.

5941962[/snapback]

 

Men healere er nokk ganske viktig det å. Det er jo også bra at han starta dr00d, fordi det er uBER mange hunters.

Hvertfall slik jeg opplever det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...