Gå til innhold

Hvor mange store servere bruker RADAR?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det ser ut som at han guller folk som har lite hp fra før av.

Jeg tviler sterkt på at det er cheats.

5963560[/snapback]

 

synes heller ikke det så spess ut som cheating.. han guller ikke slik jeg ser det! de killsa han får er i mine øyne helt legitime! :) men den ristinga opp å ned noen ganger innimellom, er litt suspekt da.. kan være cheats, men kan vel like så sannsynlig være lagg(?) eller feil på musa? :D hehe!

Lenke til kommentar
men RADAR-admins erke kjent for å være gode.

 

Ta Bolland f.eks som backer en som cheater på lan. 98% av cs-norge ser det. Eneste som backer han er kjente som nekter å tro på det+en radar admin

5970645[/snapback]

Han sier ikke dette som RADAR-admin, og han sier heller ikke at det ikke viser cheat.

 

[21:05:45] <bolland\a> vel jeg sier jo at filmen er ganske opplagt

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Jeg skal begynne med noen fakturer.

Jeg har vert inne på maskinen hans (ZlummGlumm) og sett, det er ingen tegn til aimbot's eller noe som helst hjelpemidler.

Han var for glad i Counter Strike til å forurense det med slike cheats av noe som helst slag.

 

Angående det som ble sagt om den rare opp og ned hoppingen på aimen så er det av stor grund til at på den perioden så var linjen delt med 5-6 andre brukere som også leechet en del.

Samt at det var snakk om en linje fra telenor, og de er ikke kjent for å ha god utgående hastighet.

 

Og av personlig erfaring ved spilling med bandt andre ham over alle årene jeg kan huske å ha spilt med ham (ettersom han var lillebroren min) så var han kort og greit så flink som dere påstår at han cheatet seg til.

Alle vennene hans som spilte med ham på den tiden og alle årene før, gadd ikke spille med ham etter hvert siden han var for god.

 

Til dere moderatorene som kanskje leser dette, dere kan godt gjøre hva dere vil med denne posten og brukere min siden dette blir den eneste jeg poster her siden jeg aldri kommer til å poste på deres forumer igjen.

 

Jeg vet ikke hvor mange av dere som faktisk var venner av ham og motsatt, uansett så er det noen ting dere må vite.

Han var alltid ærlig, han var utrolig morsom med den svarte humoren som tittet fram støtt og stadig...

 

 

 

Beklager, den hovedsakelige grunnen til at jeg begynte å skrive dette er fordi jeg ikke takkler at noen ville tro at han var noe han ikke var.

Jeg har prøvd å skrive denne posten i mange timer nå og greier ikke å si det på noen fin måte.

 

William Pedersen aka. ZlummGlumm, min lillebror er død.

Denne linken er til noen av de siste bildene som ble tatt av ham, jeg vet ikke når det var.

Jeg håper dere som likte å snakke med ham vil huske ham.

Lenke til kommentar

Hei marco,

 

svært trist å høre at din bror er død. Jeg føler det egentlig ikke naturlig å diskutere en slik sak etter at en person er død. Men om det er ønskelig, skal jeg prøve å få så mange meninger om demoen som jeg får til - sett at det gå r an å spille av demoen (er en del oppdateringer på ett år). Jeg vet om personer jeg har blitt kjent med selv, som har blitt tatt i å jukse. Dette var en hyggelig person - også en jeg følte at jeg kunne stole på. Etter noe slikt skjer, føler jeg at nesten alle jeg vet om kan bli tatt i å jukse.

 

Jeg tror det hadde blitt vanskelig for deg å innse at det var juks - om det skulle være slik at jeg fikk veldig mange meninger som sa at demoen faktisk viser juks. Med dette sier jeg ikke at han jukset, men at jeg tror det vil bli vanskelig for deg å innse det. Men om du ønsker, skal jeg gjøre alt jeg kan for å komme til bunns i saken.

 

Jeg håper du har forståelse for at vi i RADAR på ingen måte hadde noe personlig i mot din bror da vi bedømte demoen. Og som du selv sier, så hadde han en rar "opp og ned hopping" på aimen - noe som kjennetegner no-recoil, og ikke aimbot. Da denne saken var oppe, var CS:S enda ganske fersk og det var en hel bunt med bugs - noe som gjorde det ekstra vanskelig for alle som skulle bedømme juks i CS:S. Her i denne saken var det en svært unaturlig risting som gikk kontant opp og ned, og som sagt, kjennetegner dette no-recoil (jeg kan se om jeg finner en annen no-recoil-demo og fikse film av det). Og forklaringen om nervøse hender hørtes veldig rart ut, da det ikke er naturlig å riste så kontant opp og ned selv om en er nervøs.

 

Det jeg skriver her, er ikke for å dømme om din bror jukset eller ikke, men for å prøve å beskrive hvorfor vi valgte å ta den beslutningen vi gjorde. Og som sagt, kan jeg godt gjøre så mye jeg makter for å komme til bunns i denne saken.

 

 

Kondolerer.

---

Med vennlig hilsen

Joakim 'Sipi' Grv.

- Rootadmin i RADAR.

Lenke til kommentar

Det er lett for alle som ikke kjenner han og si at han cheater. Men Zlumm var en god kompis av meg og han har aldri rørt en cheat til et eneste spill... Han var en fullblods pro-gamer. :w00t: Egentlig litt ureelt å diskutere dette nå som han er borte, men han var ingen cheater. Jeg har spilt mye sammen med han, hjemme hos han. Og han har aldri vist tegn til juksing. Han likte en utfordring og ga seg ikke før han klarte det, og han klarte det altid. Så de som mener han "jukset", bommer BIGTIME! Og han har nervøse hender... Så hvordan noen kan banne han bare på grunn av litt ustabil aim? :no:

Lenke til kommentar

Zlumm har jeg da spilt med endel før, og selv jeg kan huske en merkelig aim på gutten. Men etter endel timer bak spillet så hadde han dette støtt og stadig.

 

Både på bra og dårlige dager.

 

Jeg som ikke kjenner fyren på noen som helst måte forutenom noen spill timer sammen i de sene natte timer må jo si at fyren ikke virket som en person som kunne "cheate". Han skvatt ofte, noe en merket i chatten, en ting som kanske kom av nærvøsiteten hans.

 

 

R.I.P

Lenke til kommentar

Jooakim: takk for at du i det heletatt tenkte på dette.

Dette er egentlig noe jeg syns dere som kjente ham her og ingame skal bestemme.

Jeg selv, har sett og vet hvordan alt var. Som Blodharry sa, som var en av de, om ikke DEN personen han var mest sammen med de siste årene, så var han en som alltid ville komme seg igjennom en utfordring.

Selv er jeg egentlig veldig intresert i å se noen av videoene av hvordan han spilte, gjerne i avi/wmv/qt e.l. format (helst av den typen ettersom jeg ikke får spilt av demoene i CS:S formatet ettersom jeg ikke spiller det selv).

Jeg vil gjerne se så mye som mulig selv.

 

Ikke minst, takk til dere andre også.

Endret av marcosource
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...