Gå til innhold

Søker koder til landsdekkende prosjekt


Anbefalte innlegg

Hei....

 

Jeg er på jakt etter en PHP-koder som er villig til å gå inn i et prosjekt jeg har på gang. Prosjektet heter www.IngenLisens.com og for de som lurer på hva dette går ut på er det allerede en del info på websiden per dags dato.

 

Alt er tilrettelagt til websiden utenom kodingen. Alt arbeidet rundt når det gjelder medie-dekning også videre er tatt hånd om av meg personlig og dette kan bli store greier.

 

Designet er allerede klargjort og det vi trenger er en PHP-koder som kan lage noe relativt enkelt for oss. Nøyaktig hva vi trenger har jeg allerede klart for meg, og jeg mener at det er ikke store PHP-kunnskapene som skal til for å lage det vi skal ha. Vi trenger et såkalt "signerings-system" da hele IngenLisens går ut på å gi det norske folk muligheten til å signere seg opp via nettet til en protestliste. Dette er et prosjekt lignende det vi fant på www.FightForMTV.com for litt siden. Rett og slett en underskriftskampanje på nett.

 

Koderen må også ha kunnskapene til å kode om et design til html, eventuelt inn i PHP men selve designet trenger kun å være i HTML mens signeringen ønsker jeg skal foregå via PHP og lagres i en MySQL database. Detaljene har jeg til de som ønsker å være med i prosjektet.

 

Det er desverre ikke penger betalt i arbeidet da dette ikke er noe vi kommer til å tjene penger på. Design er utarbeidet av en proffosjonell designer gratis og webhosting er også sponset av et firma. Vi hadde også en koder som var med i prosjektet men han måtte trekke seg grunnet mangel av tid desverre.

 

Eneste vi kan tilby er rett og slett god "reklame" for deg som koder. Prosjektet skal etter planen hypes opp i media og dette vet jeg at vi får til da jeg har mye kontakter innen norsk media da jeg selv jobber i TV og har jobbet i Avis og Radio tidligere så det er ikke noe problem. Alle som er med å "sponse" prosjektet vil bli hedret på websidene som da vil bli besøkt av mange nordmenn...da snakker jeg om "MANGE".

 

Send meg en mail på [email protected] eller svar her, mail er definitivt det beste alternativet.

 

M.v.H

Christian Hjellestad

Prosjektansvarlig IngenLisens.com

 

Takker for eventuell hjelp på forhånd :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...