Gå til innhold

TES: Trenger du hjelp med Quests?:)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er på questet som heter "Tree Hist" eller no sånt. Skal ødelegge to pumper med rørene men skjønner jo absolutt ikke hvor jeg skal putte de rørene hen. Noen som veit?

6078863[/snapback]

Du skal fjerne de rørene ved å "aktivere" de liksom. Du skal ikke bruke de rørene som lå der til noe, du skal bare fjerne to rør på selve den maskinen som står der. Bare trykk på mellomromstasten hvis du har det til PC eller den knappen på 360-kontrollen som du bruker når du går inn dører og sånt.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hei. Er ganske tidlig i spillet, så det er vel stor sjans for at noen kan dette.

Det er altså en quest kalt Anvil Recommendation som jeg sliter med.

Har kommet meg til "I've spent the night at the Brina Cross Inn. I need to follow the gold road towards Kvatch, and be wary of anyone along the road".

Det har jeg også gjort, fulgt gold road mot Kvatch, men hva i huleste skal skje nå?

Den grønne pila på kompasset er bare ei vill kjerring som prøver å drepe meg.

 

Hadde vært veldig takknemmelig for hjelp her

 

 

:)

Lenke til kommentar
Jeg kommer meg ikke inn i Thieves Guild.. Når hu tok den dagboka før meg, hva skal jeg så gjøre? har gått rundt i den kloaken, men tror ikek det har noe med det å gjøre..! Hvor finner jeg hu så jeg kan stjele den tilbake?

6281827[/snapback]

Hun har huset sitt ved Waterfront der, så jeg brøt meg inn i huset hennes også stjal jeg boka fra en låst kiste hun hadde der. Hun heter Methredel tror jeg, så du kan bare se på kartet hvilket hus som er hennes. Eller så tror jeg du kan prøve å ta pickpocket på henne og se om hun har boken på seg.

Lenke til kommentar

Jeg er akkurat nå i andre etasjen på tårnet i Chorrols Oblivion Gate (Main Quest). Jeg gikk inn der slik at Chorrol ikke trenger soldater slik at de kan hjelpe Bruma.

 

Iallefall.. Det er mange dører rundt den runde plattformen idenne etasjen. Og hver dør leder til en liten bro til et annet tårn. Der er det ofte en spake som man kan ta ned. Problemet er at jeg ikke kommer meg noen steder. Jeg prøver å gå fra dør til dør for å dra i spakene. Men jeg går bare i sirkler og ingenting skjer.. Hva gjør jeg her?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...