Gå til innhold

WinXP formattering


Releazme

Anbefalte innlegg

akkurat fått ny maskin. tenke jeg skulle installere xp. partisjonerte disken, en fat 32 og en ntfs. på fat 32 delen har jeg win 98. prøvde å installere winxp på ntfs delen, men det skjedde noe kødd i installeringa så det funker selvfølgelig ikke...nå får jeg ikke formatert ntfs partisjonen min. hverken pqmagic eller fdisk virker. må jeg installere win2000 for å få formattert den eller? har hørt noe om en fil som heter NTFSDOS.EXE. vil den løse problemet mitt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

NTFSDOS.EXE er et dos prog som brukes for å kunne lese/skrive/formatere ntfs disker i dos. Bør bukes på en dos boot disket. Fila kan lastes ned her. NB! kun fram til jeg boter maskina mi, har ikke fast ip på vpn forbindelsen :cry:

Når du starter NTFSDOS vil den søke etter ntfs disker og hvis det er noen gi dem et stasjons navn eks d:

Lenke til kommentar

hmm...gikk ikke som planlagt. skjedde ikke så mye. kjørte ntfsdos.exe, stod bare litt om hvem som hadde laget det og sånn + pluss at det bare var read omly. deretter av jeg bare ute i a: igjen. fant ingen "nye" disker og fdisk virker fortsatt ikke. (fdisk finne forsåvidt partisjonen, men kan ikke gjøre noe med den. den kommer opp som extended dos partition. når jeg prøver å fjerne den får jeg beskjed om at jeg ikke kan gjøre det fordi det er logiske disker til stede. men går jeg inn på logiske disker står det at det ikke er anngitt noen logiske disker) jeg skjønner nada. noen forslag?

Lenke til kommentar

Hei det du kan prøve er BcWipe(Tiramisu)du lager ein diskett i programmet.Dette er et goverment formaterings verktøy så den fjerner alle partitionene og all information på disken din,og det tar tid ca 5 timer på 17.2GB men du berger ivertfall disken din...Eg har programmet maile meg hvis det er av interesse...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...