Gå til innhold

W800i eller W810i?


Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte W810i denne uka, og har tidligere hatt en W800i.

 

Forskjellene ligger mye i utseendet, men en del annet er det da også.

 

Greit å slippe joystick, men jeg synes ikke navigasjonstasten på 810i er spesielt behagelig. Den tar på en måte borti, og knirker ved bruk. Leste annetsteds på forumet at en løsning på problemet kan være å bruke silikon, men jeg vet ikke om jeg våger det.

 

Lyset i tastaturet på 810i er meget svakt, i tillegg til grå tall/bokstaver på koksgrå bakgrunn...

 

Skjermen blir kølsvart etter 10-15 sek. uten bruk. Fint om det kunne vist klokke og innkomne meldinger. Har ikke funnet noen måte å få klokke på skjermen, som skjermsparer. Det var det jo på f.eks K750i, W800i og W550i. I stedet må jeg trykke inn en tast og kommer da i stand-by.

 

Menyene og skjermen er forbedret, men ellers er det mye det samme som på W800. Men det er jo bra. God lyd, lettbrukt mp3-spiller, RDS-radio og 2 megapixelkamera med autofokus.

 

Jeg er totalt sett meget godt fornøyd med W810i.

 

 

Tillegg:

 

At den leveres med både USB-kabel og audiokabel (som kan kobles til et stereoanlegg, eller PA-anlegg for den saks skyld) er jo flott. Minnekort på 512 MB er heller ikke å forakte.

 

Hodetelefonene som leveres med er svarte, og dermed mye stiligere enn de kjedelige grå som ble levert med W550i og W800i.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har for øyeblikket en K700i, og er strålende fornøyd med den. Men det har seg slik at jeg trenger mer plass, så nå vurderer jeg å skifte til W810i.

 

Det store spørsmålet mitt er; er det lurt å kjøpe denne mobilen mht den høye prisen den kommer til å koste, eller er det lurt å bare kjøpe W800i? Jeg regner med at W800i kommer til å synke litt i pris når W810i kommer på markede.

 

Alle svar mottas med takk  :)

5840128[/snapback]

 

Jeg sier nå bare, velg mobil etter smak.. i denne sammenhengen her er det samme mobil vi snakker om her, bortsett fra Design og EDGE.. Det kommer ann på deg og om du liker Oransje og Hvit, eller Svart og oransje.. pluss tastene er litt annerledes.. men alt i alt er det samme mobil.. Prisene på disse, vet jeg ikke.. men men..

Lenke til kommentar

Etter å hatt W810 i ca ei uke nå må jeg si at jeg er godt fornøyd med telefonen. Jeg synes at tastaturet er bedre enn på W800. Jeg irriterer meg litt over hvorfor de har fjernet linsedekselet som har vært på mange av deres andre modeller, og det er samme dårlige løsningen på minnekort brønnen som i forrige modell. Ellers så har designet falt i smak hos meg. Eksklusivt utseende på både mobil og handsfree sett. Rart at ikke amobil har testet den enda.

Lenke til kommentar
Kan du sjekke om du får opprettet nye mapper for å lagre meldinger i? Slik at ikke alt må bli lagret i Inboxen - om du skjønner?

6012248[/snapback]

 

Jeg quoter meg selv her... :roll:

6036017[/snapback]

 

Den limiten kunne oppheves på K750 og w800, så kan den vel oppheves her også?

;)

Lenke til kommentar
På den andre side. K700 er jo som kjent en veldig dårlig telefon, spesielt med tanke på batteritid.

 

Uhm...nei?

6042339[/snapback]

 

Uhm...nei?

Må si det samme jeg også....min K700 har ihvertfall meget god batterietid, og heller ingen dårlig telefon.....

 

:dontgetit:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...