Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Et helt sykt multimedia prosjekt


Anbefalte innlegg

Sendte en mail til TVeco i dag angående SAtelittunere med HDTV+++ og ba dem sjekke om de ikke kunne hoste opp en løsning for satelittmottak av både TV og nett i kjerra di med det samme. Det er stort sett bare et du mangler nå, hehe ;)

Artig å se folk som tarn helt ut. Du skulle tatt deg en tur og hørt på Arvus også. det monteres villt i en Evo 9 om dagen vet jeg ;)

5852096[/snapback]

 

Hehe, dette har jeg allerede tenkt på men tenkte og komme med den til slutt som en "bonus feature" (men ikke så farlig, har flere på "lager") har testa det for morro via Wlan utenfor kåken. Jeg kan bytte kanaler og herje som jeg orker :)

Internet har jeg allerede løst med den Netcom pakka. (Se Part Listen Min)

 

Eneste er at Wlanet ikke gir 108mbit da, så det sliter litt når jeg streamer HD kanaler fra satelitt tuneren inne. Tenkte du på en satelitt løsning i bilen med en sat antenne så blir jo det et problem på en så "liten" bil.

 

Men er jo en løsning til, men da må jeg "komprimere". Jeg tar og ber parabol tuneren streame ut TV kanalen som parabol tuneren står på hjemme ut på inett kryptert på en port. Så conecter jeg meg opp med EDGE\3G i bilen og motar signalet. Kvalitetten vil ikke bli all verden siden jeg max vil ha 300 kbs eller no til rådighet, men det vil fungere helt fint. Jeg vil også kunne bytte kanaler via et Web grensesnitt, så de kanalene jeg kan se på i kåken vil jeg da kunne se i bilen også så lenge jeg har MOBIL dekning.

 

Tror jeg har sett den EVO'en du snakker om. Jeg kjønte ikke helt "konseptet" i den bilen. Den har jo en AC3\DTS\Pro Logic II Prosessor, men fyren skal ikke montere noen center høyttaler. Dette skjønte jeg engentlig ikke, men prosessoren kan sikkert stilles til 4.1 hvor den da simulerer en center høyttaler med front settet.

 

Men men, hver sin smak. Etter det jeg skjønte blir den bilen bygget for CD Audio og ikke multimedia slik som jeg holder på med.

Endret av SykOgSlem
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skjønner hva du mener, men hva om du har si 3000 musikk videoer tilgjenglig da ? det blir mange NESTE Track det før du finner Videoen du vil se\høre  :ermm:

 

However, det finnes en USB løsning som kan styre releer i bilen... men litt programering vil jeg kunne stille speil, aircondition, vinduer opp og ned ect med Voice Control  :dribble:

5852002[/snapback]

 

nettop, ikke bare deg som IKKE liker komprimerte filer ser du...

 

jalla: han har sett på den bilen ;)

Lenke til kommentar
Liker heller ikke komprimerte filer..

 

All komprimering forringer lydkvaliteten..

 

Jeg har derfor ingen mp3spiller i bilen min :D

5852202[/snapback]

Får hoppe over til vanlige cder igjen når diverse folk er ferdig med å ta pengene mine :whistle:

 

@SykOgSlem

hm, hvis du skal ha så mye musikkvideoer så er det vel kanskje ikke så mye med 4stk 400 gig disker :thumbup: Men jeg ville aldri klart å drømme ut noe sånn der i mine villeste drømmer, you have shown me the light :innocent:

Lenke til kommentar
@SykOgSlem

hm, hvis du skal ha så mye musikkvideoer så er det vel kanskje ikke så mye med 4stk 400 gig disker  :thumbup: Men jeg ville aldri klart å drømme ut noe sånn der i mine villeste drømmer, you have shown me the light  :innocent:

5852255[/snapback]

 

Har bestilt de 6 site årene med DVD'er fra PROMO ONLY, det blir noen gigabytes det... :whistle:

 

Kullt at du likte ideene mine da... har jo bare drevet aktift med dette projectet i 3 uker, men føler jeg har fått gjort unna mye og lært masse.

Lenke til kommentar
Hei du mannen, med alle spillmaskinene...hva skal du med så mange?

å hadde det ikke vært en ide' å bare hatt en i gangen(plassparende), å kunne ordnet slik at det var lett å bytte mellom maskinene, en eller annen multisokkel eller noe, det går sikkert ann å sprenge budsjettet enda litt lengre :!:

5852360[/snapback]

 

Noe av pointet er jo at en skulle kunne spille SYSTEM link spill mellom Xbox'ene, eventuelt koble seg opp mot XBOX live om du er alene i bilen :roll:

 

Men les gjennom project tråden min nøye... så ser du at det meste er godt gjennomtenkt og planlagt. Skal ha mest mulig funksjonalitet og jeg vil bevise ovenfor meg selv og andre at det meste går bare en legger sjela i det og bruker huet. :thumbup:

Lenke til kommentar

Har akkurat lest det siste innlegget ditt i det andre forumet, å sitter nå å hører på at du snakker til skjermene dine :roll:

 

Jeg må bare innrømme at dette her ser jævli rått ut, men min menneskelige fornuft tvinger meg til å si at dette er bortkasta penger....men, hvem bryr seg om fornuften.

Hvist det var jeg som hadde eid bilen når prosjektet er ferdig, hadde den nokk stått i grasjen hele dagen, så mye fint som kunne blitt stjælt eller ødelagt...hadde kansje kjørt bilen inn i stua, det er jo som en mediadatamaskin og regne :!:

 

Håper iallefall det her blir vellykket, jeg må bare si som mange andre har sakt, grønn av missunnelse....har en liten drømm om en fet stereo i fremtidige bilen :)

 

Lykke til vidre ;)

Lenke til kommentar
Har akkurat lest det siste innlegget ditt i det andre forumet, å sitter nå å hører på at du snakker til skjermene dine :roll:

 

Jeg må bare innrømme at dette her ser jævli rått ut, men min menneskelige fornuft tvinger meg til å si at dette er bortkasta penger....men, hvem bryr seg om fornuften.

Hvist det var jeg som hadde eid bilen når prosjektet er ferdig, hadde den nokk stått i grasjen hele dagen, så mye fint som kunne blitt stjælt eller ødelagt...hadde kansje kjørt bilen inn i stua, det er jo som en mediadatamaskin og regne  :!:

 

Håper iallefall det her blir vellykket, jeg må bare si som mange andre har sakt, grønn av missunnelse....har en liten drømm om en fet stereo i fremtidige bilen :)

 

Lykke til vidre ;)

5852445[/snapback]

 

Hehe, takker for den... satser på at dette her skal gå bra jeg :blush:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Da var påsken over og jeg har oppdatert litt på project tråden min på www.Carputer.no

 

Det ser ut som de fleste små tingene av deler kommer på plass nå, og jeg vil mest sansynlig starte med montering \ preparasjon som demping osv istarten av Mai.

 

Ellers søker jeg litt hjelp av noen som er gode med Photoshop. Hvis noen har litt tid å spare og er intresert i og hjelpe meg litt med "designet" så ta kontakt enten ved og poste under tråden her eller via PM på enten bilforumet.net eller carputer.no

 

For de som heller vil lese eller komentere noe som kun er registrert på dette forumet, legger jeg ved en kopi av posten min på Carputer.no

 

Yes!!  :mrgreen:  :mrgreen:

 

Da har endlig forsterkerne mine kommet fra USA ! Desverre har jeg blitt litt hengende etter på projectet, fikk ikke dratt innom NCMS på fredag før "konserten" på kvelden. Anyways, her har dere noen bilder av forsterkerne TRU C 7.4 T:

 

C_7.4_T_01.JPG

 

C_7.4_T_02.JPG

 

C_7.4_T_03.JPG

 

C_7.4_T_04.JPG

 

C_7.4_T_05.JPG

 

C_7.4_T_06.JPG

 

Jeg har idag vært innom Audio-Art og pratet med Ketil angående en del praktiske ting med tanke på videre "tester" og instalasjon. Jeg er selvfølgelig intresert i og begynne og teste div Front Sett og Sub's så snart som mulig.  :mrgreen:

 

I utgangspungtet vil jeg prøve og brokoble 2 kanaler på den ene 4 kanleren og sjekke om dette vil være nok til og drive subs. Hvis ikke får en kaste på en Hammer eller prøve og brokoble en C 7.2 T.  :twisted:

 

Ting begynner smått å komme på plass nå. Har også pratet med Autocustom.no idag og Powerplantene er på vei de også og vil vistnok dukke opp aløpet av Mai.  :mrgreen:

 

Ellers har jeg fått vite at et par andre firmaer som ikke er direkte "bil stereo" relaterte også er intresert i projectet. Kankje det blir mulighet for og få noen sponsorer nå.  :mrgreen:

 

Det blir ihvertfall en spennende tid fremover med testing av front sett og sub's. Hvis alt går etter planen begynner så smått instalasjonen i starten av Mai. Satser på at det meste av demping og kabling vil være unnagjort aløpet av Mai.

 

Ellers har min kvinnlige pop artist favoritt kommet med ny singel og video denne uken  :smile:

 

CDS:

Delta-Single.jpg

 

Music Video:

Delta-Video.jpg

 

Egentlig ganske "offtopic" men slik ser det nå ihvertfall ut med CF som Frontend.  :mrgreen:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...