Gå til innhold

TES: Del dine morsomme hendelser!


Anbefalte innlegg

Har en annen også. Gjelder "Boots of Springheel Jak" quest.

 

Hadde fått tak i støvlene, og skulle til å gå ut. Da begynte musikken å bli skummel,

akkurat slik den blir når fiender ser deg og skal drepe deg. Fant ut at dette orker jeg ikke

og skulle springe fra han. Sørget også for å lukke alle dører etter meg. Klarte å komme meg helt ut til imperial city, musikken ble rolig og jeg skulle fast travle til fox'n

for å levere støvlene. Fikk beskjed om at jeg ikke kunne gjøre det når fiender var etter meg. Snudde meg og der sto han som jeg trodde jeg hadde klart å springe fra. Riktig nok var han vampyr, og det var sol og pent vær ute. Vaktene så han og sendte noen piler i han før han ble en liten flekk på steinene pga av solen. hehe

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gikk til noen vilkårlige ruiner, og fannt en skjef av etellerannet slag, han var iallefall ganske seig til mann å være. det var fullt av spøkelser og slikt nedi der, så fannt ut at jeg skulle opp til "overflaten". Han skøt spells, så gjemte meg bak en søyle. Hørte lyden av et trekt sverd, og så føyk et hode ut på min side av søyla. Han hadde klart å sette seg vannrett fast i søyla, så hodet var på min side, og bena løp på den andre siden. Fikk latterkrampe i 5 min.

Det beste var jo da jeg drepte'n, da begynnte hele han å sprelle no helt sinnsykt, bena ble strekt i været 2x vanlig størrelse, og det ble til at jeg lo så jeg fikk vondt!

Lenke til kommentar

Mulig spoiler!

 

Gjorde eit quest for dronninga i chorrol der eg skulle finne tilbake eit sverd som hadde blitt stjelt for lenge sida. Fekk tak i sverdet (honorblade) som var dritlekkert, vart litt lei meg då eg måtte levere det inn igjen men fekk no eit rått skjold som takk. Uansett, eg bestemte meg for å stjele tilbake sverdet, så eg rett og slett gjekk inn i "private chambers" (etter litt dørlirking) utan at vaktane brydde seg. Eg gjekk inn på soverommet til dronninga og satt meg ned og venta, etter ei stund kom ho for å leggje seg, ho la seg ned i senga og livvakten bare gjekk ut av rommet og ignorerte at eg satt ei ein stol på rommet hennar. Eg gjekk bort og stjal tilbake Honorblade (inkludert alle pengane hennar) frå den sovande dronninga, og gjekk sakte og fint ut igjen (etter å ha tatt pengane til nesten alle vaktane og churl'n). :innocent:

 

Jævla morsomt :)

Endret av Daagah
Lenke til kommentar

jeg var ferdig med mages guild så begynte jeg på thieves guild kom jeg over et oppdrag,jeg skulle stjele en staff fra gjett hvem, meg selv .jeg fikk til og med vite når jeg lå og sov slik at jeg kunne trygt ta staffen.

 

et litt nyttig tips for vampyr hatere

 

100% chameleon er nyttig med bue hvis du må ta vampyrer men ikke vil bli smittet

 

Lenke til kommentar

en morsom metode for og få seg imperial legion battlemage armor

alt du må ha er

hand-2-hand framme

summon minst 30 sec av ditt eget valg

tilgang til arcane university

 

fremgangs måte

1.summon det du har

2.slå 3 ganger på ditt summoned dyr eller ting

3. løp fra tingen/dyret inne på universitet

 

da ser folka hjelper deg med og drepe den men en magene har en area spell som skader andre innen en viss grense.

bruker han/hun denne så vil en battlemage komme for og ta hånd om han/hun.

men de andre magene vil da hjelpe deres kollega,

itillegg så kommer det noen ganger flere battlemager

 

resultat 1

du vil finne døde battlemager som du kan loote uten problemer

 

resultat 2

du vil finne døde mage som nesten alltid har en enchanted dagger

(er den ikke på liket ,se litt rundt)

 

dette er ganske morsomt hvis du kjeder deg eller vil ha daggerne magene går med ikke vil drepe dem

 

Fornøyd nå MiSp?

Endret av Campin carl
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

den er nesten lik bortsett fra at det er hette i stedet for en hjelm der.

 

men jeg skulle se broren min ta umbra fordi han sa hun sikkert var lett ,han kom fram til hun da så tok han fram en ebony DAGGER, han tok halvparten av helsen hennes wow tenkte jeg og trode han skulle ta fram et annet sverd .men neida han tok bort daggeren å klarte Umbra med bare hand-2-hand og ebony dagger jeg bare satt og måpte når jeg så det :dribble:

Endret av Campin carl
Lenke til kommentar

Vel, på begynnelsen av spillet, da jeg kom til den første byen klarte jeg og bli fenglsett på sekundet :cry: .. Hadde lyst til og besøke en fange i fengselet, så jeg pratet med en mann bak en disk.. Det første jeg gjorde var og ta en penn foran han. Fikk ei litta bot, og det var dessverre alle pengene jeg hadde. Uff, jeg gikk ut, og til en dør som lå litt lengere bort.. Prøver og pirke den opp.. Etter noen forsøk gir jeg opp, snur meg 180 grader og der står det 2 vakter, klare til og ta meg med til fengsel :( ..

 

Og jeg som er en snill og real Knight da.

Endret av Crom-Ag3
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg har etterhvert skaffet meg fire klesplagg med 30% kamelon på hver, slik at når jeg tar på alle er jeg helt usynlig. I motsetning til vanlig usynlighet mister jeg ikke effekten når jeg for eksempel drar til noen. Jeg bruker jo aldri dette når jeg spiller "seriøst" da hele utfordringen med spillet forsvinner. Men det er litt moro å bruke det av og til.

 

Her i går hadde jeg på dette utstyret, og kom over en type som sto og øvde seg på pil og bue. Jeg sto på litt avstand og sendte min kraftigste fireball på ham. Han slapp buen i en fart og kom løpende bort til meg med sverdet i hånda. Men han så meg jo ikke, så etter et par sekunder stakk han sverdet i sliren, snudde seg og begynte å gå vekk mens han mumlet: "Damned rats!".

Lenke til kommentar

Var en gal WoodElf som skulle drepe meg, og to av vaktene ser dette og begynner og slå løs på han, og til slutt klarer de å drepe han. Så går han ene vakten bort til liket, bøyer seg ned og "tar pulsen". Så sier han, "Looks like there's a killer somewhere"

 

En annen gang begynte jeg å slå løs på den ene ulven til hu dama som eier to ulver. Så sier hun "Don't steal from me you filthy pickpocket"

Lenke til kommentar

Her er en liten historie med spoiler:

 

ADVARSEL! SPOILER!

 

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

Jeg har gjort en del quester for Dark Brotherhood, og jeg endte tilslutt opp nede i et hull under en statue og snakket med et gjenferd. Da blei en sabotør avslørt, og så klart blei det kamp i det lille trange rommet. Det endte med at jeg tok livet av forræderen, og nesten hu som hjalp meg. hu fortsatte bare å angripe meg helt til jeg gikk ut og ned igjen. Da var alt ok igjen. :p
Lenke til kommentar

hehe.... Denne tråden var gøy å lese på:)

 

Har en liten artig historie jeg også(og merk at jeg er ikke noen nybegynner med rollespill, har spilt morrowind i mange år):

 

Ok, dette er fra helt i begynnelsen av spillet... Jeg hadde kanskje spilt i 20 min med å komme meg ut til selve verdenen(Kan ha vært lengre men det er ikke poenget...). Grafikken var bare SÅ nydelig og jeg ble hekta med en gang. Jeg rota litt rundt nede ved vannet før jeg svømte over til den første ruinen jeg så. Dær ble jeg angrepet av to personer som var ganske sterke for min lille level... Jeg fikk panikk og hev meg rundt og satte på sprang opp langs veien, forslått og vettskremt som jeg var tok jeg av over en stein i et håp om at en eller annen bug skulle hindre dem fra og ta meg igjen(De ble de, men bare med noen sekunder...) Jeg løp og løp helt til jeg kom til en annen dungeon(tror de heter Aleid ruins) og dær dro jeg inn...

 

Det var mørkt og skummelt dær inne og man hørte de dødes "stemmer" langt borte fra... Jeg gikk et lite stykke framover til jeg kom over en slags bro eller noe. Utforsker trangen var enorm så jeg hoppet ned fra broen og satte i gang med å utforske. Ingen var i sikte så jeg snek meg sakte framover i den delvis mørke gangen. Noen sekunder senere kom jeg til et stort åpent rom med noen kister(jeg tror det er kister) rundt omkring. Plutselig ble jeg oppdaget av en zombie som satte på "sprang" rett mot meg! Jeg visste ikke hvor jeg skulle eller hvor nærmeste utgang var, så jeg løp til venstre i et håp om at det var rett vei. Jeg hadde lite liv og ingen potions eller spells for og hjelpe meg. Akkurat da jeg runda et hjørne fikk jeg ett velretta slag fra en annen zombie som tydligvis sto dær og venta... Ett slag var alt som sku til, og dær lå jeg da, dau som bare det.... Hadde glemt å save, så da var jeg tilbake ved utgangen av kloakken(dær lagra jeg sist... Denne gangen dro jeg motsatt vei av da jeg starta forigje gang...

 

Var vel kanskje mer en historie dette, men jeg syns den er komisk hver gang jeg tenker på den:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...