Gå til innhold

Sandisk 6 gig flash spiller på vei


Anbefalte innlegg

Jeg har fulgt med litt på Sandisk Sansa spillere på Prisguide. Ser at den nye e260 spilleren (4 gig) er på vei til Norge. Komplett skal ta den inn også, selv om de har ignorert m200 serien.

 

https://prisguiden.no/product.php?product_id=40632

 

e260 er en "IPOD killer", med fargeskjerm og mulighet for avspilling av video. Jeg ville vel heller gått for en IPOD video eller Creative VisionM hvis ideen var å spille av video. Så poenget må vel være et alternativ til IPOD Nano hvor du ikke må synce via programmer for å flytte filer. Sandisk spillerne kan brukes i MTP modus, hvor du flytter filer driverløst. Og en ting til som mange liker: Leser for SD kort, så man kan utvide kapasiteten på lagringen.

 

EDIT: Komplett tar også inn e270 som har 6 gig!

 

m250 er også i ferd med å komme inn her og der. Den har "bare" 2 gigabyte, og er billigere. Svart-hvit skjerm og AAA batteri.

 

m200 serien er ikke av de mest brukervennlige, når det gjelder å lage playlists på dataen. Vi får vel se om e200 serien er bedre sånn.

Endret av annie2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv foretrekker jeg m200 serien. Skulle gjerne hatt 4 gig versjonen, men siden e200 serien allerede er på vei, skal det vel mye til at noen tar inn m260.

 

AAA batteri veier tungt for meg.

 

Men e200 serien har utbyttbart batteri, i motsetning til IPOD, så den er ikke helt gal.

Lenke til kommentar

Du må ikke ta de datoene på alvor. Vent og se når den kommer, og se på prisutviklingen. Prisen har gått ned og så opp på m250, og datoen har blitt forandret mange ganger.

 

Så langt tror jeg ikke noen har fått kjøpt e270 i hele verden. Har iallefall ikke hørt om noen. Den er sluppet, men ikke kommet fram til kjøperne.

Lenke til kommentar
Du må ikke ta de datoene på alvor. Vent og se når den kommer, og se på prisutviklingen. Prisen har gått ned og så opp på m250, og datoen har blitt forandret mange ganger.

 

Så langt tror jeg ikke noen har fått kjøpt e270 i hele verden. Har iallefall ikke hørt om noen. Den er sluppet, men ikke kommet fram til kjøperne.

5778955[/snapback]

 

på sandisk sine hjemmesider står det kommer snart.. kan vel ikke allerede være sluppet da?

Lenke til kommentar

Jeg antar de som har Nano med 4 gig kan svare bedre på det.

 

For meg er flash viktig, pga trening. Gleder meg til en spiller med 8 ganger mer kapasitet enn min gamle, og batterier som jeg kan få tak i hvor som helst.

 

6 gig er tilsvarende de små harddisk-baserte spillerne som Zen micro i størrelse. Men tåler løping bedre.

Lenke til kommentar

Jeg tror c100 skal være ute også, men så langt har jeg ikke sett at noen norske butikker tar den inn. Synd, for det ser ut til å være en veldig bra spiller. Jeg er veldig fornøyd med min m250, og c100 serien har tilsvarende spiller (2 gig), men med bedre design og fargeskjerm.

 

Vi får vel se.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Er dette riktig?! På Komplett og alle andre nettbutikker koster SanDisk Sansa e270 (6GB) litt under 3 000 kr. Men på på Amentio står det at du kan kjøpe den for 2 132 kr! :dribble: Nesten 1 000 kr billigere enn konkurentene!

 

Det kan jo hende at de skrur opp prisen før de får den på lager. CDON.COM skrudde opp prisen med etpar hundrelapper for ikke så lenge siden. Men hvis man bestiller den nå, vil man få den til den prisen da? Eller den prisen som gjelder når de sender den til deg?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg har nettopp kjøpt meg SanDisk Sansa 2 Gb, klarer meg ganske lenge med det.

Jeg kjøpte den på komplett for 1300,- kr, den finnes også til billigere pris, men jeg skulle kjøpe en del annet og, så jeg kjøpte allt sammen på komplett.

 

Jeg har ikke help fått tak i det med å lage spillelister, eller jeg har egentlig ikke prøvd i det hele tatt.

Men utenom det synes jeg den er ganske brukervennelig. Bra batterilevetid.

Ikke like oversiktelig som Ipod, men det forventer jeg heller ikke.

 

Når jeg så bildet av den, så den litt mindre ut en den egentlig er. På bildet ser du bare fronten, å ikke hvor brei/lang den er bakover, den er ganske tjukk ;) den er vel ca. 1,5 cm bakover. Men for meg er det helt greit.

 

Den spiller musikk, har plass nokk for meg, og er liten nokk, helt OK

 

8/10

Endret av Aak1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...