Gå til innhold

Hva er et tegnebrett og hvordan fungerer det?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer veldig ann på hvilken du kjøper!

Den jeg har er ikke som en touch-pad på en bærbar pc! Det blir som at du trykker på selve skjermen. Hvis musen er nede i høyre hjørne, og du tryker oppe i venstre hjørne på brettet, vil muse sprette direkte opp dit du trykket på brettet!

Og bare for å få sagt det! En tegnepenn er et redskap! Den kan ikke erstatte musa til vanlig bruk! (Har selv prøvd å spille SC med den :p) Den er laget for tegning!

Hvis du lurer på mer, svarer jeg mer enn gjerne. Bare husk at alle tegnebrett er sikkert ikke likt mitt!

 

EDIT: Stavefeil

Endret av VTW
Lenke til kommentar

tenkte på denne her jeg:

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=310598

 

er det slik at bilde fra pc`en kommer opp på den lille skjermen?De sier det er lettere å jobbe med bilder i photoshop, er det slik at det blir lettere å "copy/paste" div deler av bilder , feks personer for å så overføre dem til andre bilder?Bruker nemlig "Lasso" funskjonen i photoshop cs en god del.

 

Ser litt artig ut den dingsen der, men jeg lurer på hva den faktisk er god for :D

Endret av asad
Lenke til kommentar

Det er da ikke noe skjerm der..

Er vel bare som en trykkfølsom musematte, hvis det kan sies sånn. Kjøpte en sånn for litt siden, har dessverre ikke fått prøvd den enda. Det er jo slik at de er laget for å enklere redigere bilder med, bla. annet i photoshop. Er nok sånn som du nevner med lasso-funksjonen.

 

Vaar forresten dette jeg kjøpte meg, kan teste det senere i dag, så kan jeg rapportere videre hvordan det er og funker..

Endret av Dozer_
Lenke til kommentar

Da var det prøvd i et par minutter. Jeg må si jeg ikke helt skjønner hvordan denne kan gjøre det enklere å redigere i Photoshop, men artig er det å leke seg litt selvsagt.

Det er helt sikkert bare litt øving som skal til slik at du blir vant med det, da blir det nok sikkert enklere og bedre å bruke. Øvelse gjør mester...

Men for å si litt om hvordan det fungerer:

Hele brettet er det bildet du har av skjermen(uten at det er et faktisk bilde der) og som VTW sa så flutter pilen seg litt annerledes enn på touch-pad til bærbare. når du holder pennen en halv til en cm over platen bevegermusen seg, og når du trykker pennen nedpå tegner den. Men du kan også lene hånden på platen for å få bedre grep uten at du beveger musen...

 

håper du ble litt klokere, selv om det kanskje ikke var helt enkelt...

Lenke til kommentar

Må igjen minne om at det er veldig forskjellig fra penn til penn. Min kan for eksempel ikke beveges OVER matten, men må være på!

PS. Mente ikke at det kommer opp bilde på brettet, nei. Bare at den virker som om det er skjermen du trykker på. Men det kan jo selvfølgeig være at dette også er noe som varierer!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...