Gå til innhold

Cod 2 og directx problem


Anbefalte innlegg

Nå har jeg lett på nettet i flere dager å har gjort det meste folk har anbefalt uten resultat. jeg har skiftet drivere , defragget og skjekket disken for feil , reinstallert spiller og masse annet typisk prøving men sitter fortsatt fast! Lurer på om noen av dere kan hjelpe meg.. saken er at jeg har kommet halveis gjennom cod2 , når jeg plutselig midt i loadingen av ett oppdrag får direct x has encountered a terminal error eller noe i den duren. som sagt har jeg prøvd det meste inkludert å reboote for så å starte spillet igjen uten noen suksess. skjønner ingenting. dxdiag sier at alle directx filene er helt i orden , og skjermkortet er ikke overklokka. spillte vel spillet for 4 måneder siden og da fungerte alt bra.. Noen som kan komme på noe lurt? Om noen kan løse gtr problemet med at jeg detter ut til desktop etter 1 runde i racet , men kan kjøre practice og qualic så mye jeg vil har også det vært fint. Har alle nyeste drivere også!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg har den helt nyeste oppdateringen for dx9c feb2006.. bedre med dx7 ? hvordan da? dx9 har jo bedre effekter og slikt... har slitt meg gjennom med dx7 nå men jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke kan spille med dx9 når kompisen min med samme hovedkort og dårligere grafikkkort klarer å spille med dx9..

Lenke til kommentar

CoD2 er elendig optimalisert for bruk av DX9. Alt for dårlig. Greit at det er mer heavy men det er elendig optimalisert og bruker mer resurser enn hva du får "tilbake".

 

Jeg anbefaler å bruke DX7 når du spiller CoD2. Vet mange med krute godt skjermkort som måtte kjøre på DX7 fordi CoD2 var elendig på DX9.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...