Gå til innhold

Trenger tips ang. vannblokk til cpu


sub1343

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal väre kjip og ikke anbefale en, men bare tipse deg om en side.... Grunnen er at jeg ikke har lest igjennom de forskjellige blokkene der på en stund..

 

Kan forsåvidt anbefale en allikevel, tror den finns i samme diameter som du skulle ha. Serien heter Silverprop's Cyclone. Ikke bare ser de rålekkre ut, ytelsen er blant topp 2 eller 3. Les mer her: http://www.dansdata.com/coolercomp_p6.htm#cyc5

 

Frakten fra Australia var faktisk ikke så avskrekkende som man skulle tro (sjekka det opp med å kontakte Silverprop da jeg vil ha en blokk av folka sjöl. Det er ei stund siden så jeg husker ikke nöyaktig prisen, men husker at jeg ikke ble redd akkuratt.)

 

 

Vil ellers anbefale folk å lese på http://www.dansdata.com av og til, fyren skriver ganske underholdende de fleste gangene, (kan bli litt vel lang dryg, men da er det bare å spinne scroll hjulet) og han vet mer om fysikk, kjemi og data en de fleste andre som har lignende sider. Anbefales! (Fysikk kunskapene kommer stort sett frem i hans vifte- og vannblokk- kjölere.)

 

oh well, time to run. Lykke til med å finne ei kul og bra kjöleblokk!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...