Gå til innhold

Supernatural - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg må si jeg er overrasket over at så mange likte denne episoden. Vi var endelig ferdige med engler og alt det tullet der - i to episoder, før de begynner på nytt igjen. Og hva er egentlig poenget med å ha en stort avsløring av at det er Raphael som kjøpte sjelen når han var med i introen? Litt spoiler kanskje?

 

Hater å si det, men jeg håper Campbell-familien dukker opp igjen og får et solid fokus gjennom resten av sesongen. Jeg tar mye heller dem enn engler igjen. Det eneste som kan bli interessant er om de planlegger å bli med i borgerkrigen. De kan neppe gjøre stort alene, men får de Sam med seg kan de kanskje vinne hele greia og sette Sam som den nye "Gud". Eventuelt bestefaren, men det tviler jeg ganske mye på. Sam hadde alt det tullet med djevelen og endte opp (ned?) i Helvete, så det er nok mye mer til ham enn vi vet. Spørsmålet er om han eller Raphael er den slemme. :)

 

Edit: Skjønt kanskje det er derfor Raphael tok Sam ut av Helvete? Bestefaren og den shapeshifter-tingen kan nok være ganske farlig selv for ham, så om han hentet Sam tilbake kan han få Sam med seg på laget. Erkeengel Sam? :p

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar

Nei, Raphael jobber for å starte akapalypsen igjen og vil derfor skaffe seg folk og ting som gjør det enklere. Cass jobber for den "gode" siden i himmelen, de som ønsker å gjenskape en balanse og som ikke ønsker at akapalypsen skal skje.

 

Baltazar er en engel som tok vare på sjansen når profitien om akapalypsen ikke kom og prøver å skape sin egen fremtid, den måten han gjør det på er at han stjal de største og beste våpnene i himmelen og skaffer seg sjeler fra mennesker. Uvist hvorfor hittil.

Lenke til kommentar

Demonen som skaffer seg sjelen til et menneske og har full kontroll over den. Siden de fleste demoner jobber for andre så bli sjelene sendt "hjem" til helvete. I helvete blir den sikkert gjort til å gjøre dritt jobben før den over tid kan bli en demon selv. (Ruby) Nå var det første gang en engel tok en menneske sjel så man vet nok ikke hva den kan brukes til, men mulig Baltazar kan bruke de som krigere eller lignende.

Lenke til kommentar

Dere glemmer at Lucifer var en engel før han ble sendt ned til Helvete for å ha trosset Gud, eller noe sånt. Raphael prøver å få kontroll over Himmelen, så jeg vil si han er minst like ille om Lucifer. Muligens enda verre. Men selv om han er en erke-engel og Lucifer djevelen selv er de søsken. Jeg vil tippe det ikke er så stor forskjell på Himmel og Helvete som man kanskje skulle tro.

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...