Gå til innhold

Supernatural - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

"Castiel, I warn you! Do not leave me here! I will find you!"

"Maybe one day... but today, you are my little bitch."

 

:rofl:

 

Edit: En ting jeg har lurt en del på angående engler, demoner og alt det tullet der.

 

 

Det er lite interessant hvor Gud er da det bare er navn og nye kulisser. Er han i Alaska trenger de bare filme et sted med mye snø og slikt. Derimot lurer jeg på hvorfor han dro fra himmelen og hvorfor han ikke drar tilbake. Nå da apokalysen er startet burde han jo kunne ordne opp, så hvorfor gjør han ikke det? Om han ikke er i stand til det (dvs fanget et sted), hvem eller hva er sterk nok til å holde ham der?

 

 

kan tenke meg til et enkelt svar : han lagde oss alle, mennesker som engler og demoner og tja alt. men vi fikk fri vilje så hvorfor spørre etter Gud som skal bestemme for oss?!, klart han holder seg heller i bakkant da. rettferdig, urettferdig, tja det er det sikkert, samme som man kan spørre seg hvorfor finnes det sykdom, og rett igjennom pur jævelskap,onde mennesker, og massemordere osv. Om Gud eksisterer hvorfor finnes alt dette..jo for vi har fri vilje, og om han virkelig fins så tror jeg ikke Dean og Sam ender opp i helvete om de skulle dø i forsøket på og gjøre noe godt .jeg tror ikke han er fanget eller ikke istand til noe, det tar isåfall bort konseptet med "gud" jeg tror heller han lar hele greia spille seg ut, og straffer der som er onde og belønner de gode, selv det berømte tapte lammet , nåvel burde de vel ansette meg som scriptwriter LOL :)

 

 

 

Problemet er at det er apokalypsen vi snakker om. Kort sagt er det sluttkampen mellom Gud og Djevelen, så det er nok en kamp til siste slutt. Den som vinner overtar hele jorden, mens den som taper blir drept. Det er ikke sikkert Gud kommer til å vinne, ellers hadde det jo ikke vært et poeng i å ha kampen i første omgang. :)

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

"skaperen" behøver ikke nødvendigvis være sterkere. kort sagt. men ja, utfra hva vi har fått høre gjennom hele vårt liv er at gud er kongen og "allmektig" (gode vinner over det onde og alt det der). Men hvorfor skal ikke Lucifer være sterkere?

 

 

Glad når jeg leste det som var skrevet i Cyrus664 sin post. Bra at kvaliteten er viktigst, ikke pengene. Bare å krysse fingrene for at de klarer komme med en ny historie som bygger videre på det som allerede har hendt.

 

Spoiler følger under:

 

endelig hentet meg inn og sett episodene de har vist så langt. Er positiv når det gjelder denne sesongen. Merker jeg har samme iveren etter å se neste episode som de forrige sesongene.

 

Glad Castiel ikke er død og må inrømme jeg virkelig var nervøs for at Bobby skulle dø. Synd han har havnet i rullestol men glad han fortsatt er med i serien. Han tar vel i bruk bena til slutt regner jeg med. Lurer på hvordan det blir når Lucifer finner Sam (det er jo uungåelig). Michael finner vel Dean også.

 

Sesongen har startet veldig bra, men slik det virker som når det gjelder at de skal kjøre Sam og Dean mot hverandre (og separere dem) tror jeg kan ødelegge.

 

Komiske så langt må være når Dean drar med Castiel inn på en strippeklubb. Lo godt da ja.

 

Utrolig digg å høre Simple Man i episode tre forresten. Elsker den sangen :yes:

 

 

Nå har Lucifer møtt Sam allerde,helt i slutten av forrige episode. Eller var det en halinusasjon?

 

 

Og er det egentlig nødvendig med spoilere om episoder som har kommet ut i USA, kan ikke huske at det var sån i fjor?

 

 

det var i en drøm

 

 

jeg brukte spoilere om jeg husket på det (når det gjelder forrige sesong). prøver å gjøre det hver gang, ikke med episoder fra forrige sesong da. synes det er greit at det gjøres da ikke alle nødvendigvis har sett den/de siste episoden(e). på lik linje som at youtube videoen ble en spoiler for enkelte.

 

av hensyn til andre synes jeg det er bra at folk bruker det. mye som kan diskuteres om serien utenom episodene fra sesong fem.

Endret av Ördög
Lenke til kommentar

 

Men Gud skapte Luzifer, og må da nødvendigvis være sterkere? Jeg trodde Gud var allmektig, og dermed bare kan zappe hvem han vil, når det passer han best. Dette hadde selfølgelig ikke passet inn, men det virker bare litt snodig.

 

 

tror nok gud i denne sammenheng sitter på benken og ser på, men følger med for all del. tror ikke noen slipper unna verken belønning eller straff når tida kommer. hva slags liv hadde det vel vært om vi bare kunne tatt en tlf på en hotline til gud og fått løst livets problemet med det :D , nei det blir nok en hard lang vei for brødrene og det er nok slik denne gud har tiltenkt det, så selv det virker sånn så tror jeg ikke han ikke følger med, men vi får se, likte siste episode svært godt :)

 

Endret av Hudrin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...