Gå til innhold

Den nye gs500


Anbefalte innlegg

Ser at Panasonic GS400s arvtager GS500 har en lavere utsalgspris enn førsnevnte.

 

Yatack annonserer kameraet til 8150,- mens på kelkoo finner den laveste prisen på gs400 til 12990.

 

Noen kommentarer til dette? Synes det virker rart å selge en nyere, og antagelig bedre, modell til en lavere pris enn den foregående. Man skulle tro at Panasonic ville ønske å kvitte seg med de fleste gs400 kameraer før de begynner å selge gs500.

 

Hvis ikke det er en stor negativ utvikling på kameraet da...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

jobber som produktsjef i yaTack. NV-GS400 har gått ut og GS.500 overtar. DEt som har vist seg å være tilfelle på de nye modellene er at de har mye lavere kostpris enn forgjengerene og vi kan derfor tilby nye og bedre kameraer til gunstigere priser. Er ikke helt sikker på når GS-500 kommer inn, men jeg har hørt rykter om midten av mars...

Endret av Brian84
Lenke til kommentar
Hei,

 

jobber som produktsjef i yaTack. NV-GS400 har gått ut og GS.500 overtar. DEt som har vist seg å være tilfelle på de nye modellene er at de har mye lavere kostpris enn forgjengerene og vi kan derfor tilby nye og bedre kameraer til gunstigere priser. Er ikke helt sikker på når GS-500 kommer inn, men jeg har hørt rykter om midten av mars...

5597725[/snapback]

 

Dere svarer ikke på henvendelser hverken på telefon eller mail. Virker særdeles useriøst...

:thumbdown:

Lenke til kommentar

Det var ikke meningen at dette skulle fremstå som snikreklame. Bruken av ordet "vi" var her ment som bransjen generelt. Når det gjelder at noen mener vi ikke svarer på mailer så er det ikke helt riktig, vi svarer på alle henvendelser, men har i den siste tiden hatt problemer med ejournal som er kundeservice-løsningen på epost; har vel fått ca. 40 mailer på min personlige epost konto over folk som lurer på hvorfor vi ikke har svart. Det er et epost filter som sperrer veldig mange henvendelser, holder på å rette dette opp, men desverre må all epost uten subject eller med subject "N/A" blokkeres da vi ikke har tid til å gå gjennom og slette x antall spam mails om dagen.

Lenke til kommentar

Etter at Sony kom med HC1 høyoppløst kamera til ca 13000,- fant panasonic ut at ingen ville bruke tilsvarende på et standard DV kamera. De har derfor fjernet en tilleggsmikrofon fra GS400, den praktiske multiringen på linsen styrer bare fokus på GS 500, og ikke blenderåpning og lukketider som på GS400. De har dermed presset prisen ned noen tusenlapper.

Det som er blitt igjen er stor blenderåpning på F1,6, relativt store 1/4,7 tomms brikker og den veldig gode bildekvaliteten fra GS400. Hvis man bare trenger DV oppløsning og er mest opptatt av godt videobilde ( ikke innebygde hardisker, ol.) tror jeg at dette er det beste kameraet under 15000.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Har nokon sjangs å skirve ein enkel sammanligning mellom GS300, 400 og 500?

Det virkar som gs400 er best, men har gått ut av produksjon?

 

Kva er forskjellene på dei?

5698093[/snapback]

Beskrevet i flere tråder den siste tiden. Søk på Panasonic eller GS300 (og de andre betegnelsene) så tror jeg du får svar. Også slipper jeg å liste det opp nok en gang :)

Lenke til kommentar

Har prøvd å lest det eg kan om gs400 og gs500 no.

For meg virkar det som gs400 er eit betre kamera.

 

GS500 mangler mange manuelle mulegheitar som gs400 har.

 

Gs500 er litt mindre, men ingen nye funksjonar.

 

Stemmer dette?

 

Er gs400 eit betre kamera, dersom prisen hadde vore lik?

Lenke til kommentar

I en review på pana3ccduser.com, beskrives forskjellene mellom GS400 og GS500 slik:

 

The GS500 is also scaled down from a former popular 3CCD model – the GS400 – and fitted into a body similar to the GS250's. Unlike the GS400, the GS500 has no convenience buttons on the body to permit rapid selection of manual functions like iris, shutter and AE lock. The GS400's multi-manual ring that controls focus, shutter, iris and zoom has been reduced to only controlling focus on the GS500. In its downgrade from the GS400, the GS500 also loses zebras, picture adjust, AE lock, a headphone jack, record button on the lens barrel, digital effects, frame mode, color bars, and the narrative microphone on its included wired remote.

 

However, all is not bleak. The GS500 retains the Leica Dicomar lens, 1/4.7 inch 1.07 megapixel CCDs, optical image stabilizer, internal ND filters, Procinema mode, and intelligent hot shoe from the GS400. On the plus side are the new joystick menu controls, widescreen 123K pixel LCD, shutter control up to 1/250 of a second in automatic exposure, and full range of gain in automatic up to 18dB for low light situations

 

Link

 

Med tanke på alle manuelle funksjoner og innstillinger som er fjernet i overgangen til GS500, kan man si at serien nå er rettet mer mot vanlige forbrukere, fremfor tidligere mer avanserte/semi-pro brukere. Fordelen med GS500 er som nevnt lavere priser, og den samme gode bildekvalitetet, men GS400 fremstår fremdeles som et bedre og mer avansert kamera.

Lenke til kommentar

Hva er det som er den store forskjellen mellom GS300 og GS500?

 

GS300 er jo mindre, noe som er et pluss... og utifra den testen i linken så er det veldig bra bilder på begge to...

 

Vil jeg som amatørbruker merke stort forskjell? Og så er det jo også billigere!

Endret av ZtilongZ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...