Gå til innhold

Hvor mye er dette verdt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det eneste jeg kan råde deg er å prøvelytte det selv. Ingen kan fortelle deg om du vil like det eller ikke. Du sier du ikke kan spille høyt, men altså - et godt anlegg spiller fletta av et slikt billiganlegg uansett lydnivå. Bare sånn i tilfelle det er en liten misforståelse ute og går m.h.t. lydkvalitet :)

 

Det virker som du ikke har høye krav generelt, og jeg tror dette anlegget kan gi deg den musikk- og filmgleden du ønsker. Selv er jeg ingen hi-fi eller hjemmekino freak, jeg er fornøyd med passe god kvalitet.

 

Prøvelytt anlegget først, vurder etterpå. 2,300,- er jo penger det og :)

Lenke til kommentar

Altså, kan godt hende du blir kjempe fornøyd med det anlegget, det er det bare DU og ingen andre som veit eller bestemmer, smaken er som baken, right?

 

Men, hadde jeg vært deg, så hadde jeg spart opp litt til og kjøpt no bedre.

 

Lydkvalitet er ikke det samme som lydnivå, hjelper jo ikke å ha ett anlegg som spiller grisehøyt hvis lyden er stygg

Lenke til kommentar

De rimelige høytalerne til Eltax er IKKE ok. Begynner å bli noen år siden nå ,men jeg hadde Eltax discovery. Frontene var IKKE fulltone engang! Måtte ha hjelp av centeren for å spille korrekt. Noe større drit skal du lete lenge etter.

 

Ville jeg vært deg så ville jeg bygget noen monitorer med Tangband W3-1285s og en rimelige aktiv subwoofer. 2300kr for satelitter , 2000kr for subwoofer , 200kr i materialer , og en rimelige receiver til 1000kr. Koster litt mer.

 

Evt dynabel sin pakke til 7000kr inkl DVDspiller. 6300kr uten. Var å lyttet på det for noen dager siden og det er absolutt verdt pengene sine

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...