Gå til innhold

Battlefield 2 DVDen sprakk! Hva gjør jeg nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
[...] Hvis du eier en originalkopi selv, hva er da poenget med å laste ned en piratkopi fra nettet når du kan lage en sikk.kopi selv?

5500433[/snapback]

Jeg mente om man ikke har tatt sikkerhetskopi, og om man har knust originalplaten sin... da kan det være kjekt å laste ned en "piratkopi" som vil være helt lovlig i og med at den er identisk med en kopi man selv kunne laget om man ikke hadde vært så uheldig å knust sin egen plate.

Lenke til kommentar
Jeg mente om man ikke har tatt sikkerhetskopi, og om man har knust originalplaten sin... da kan det være kjekt å laste ned en "piratkopi" som vil være helt lovlig i og med at den er identisk med en kopi man selv kunne laget om man ikke hadde vært så uheldig å knust sin egen plate.

5507597[/snapback]

 

Ok, det virker som du allerede har en oppfatning om hva som er lovlig eller ikke. Da kan ikke jeg prøve å overbevise deg om noe annet mer enn det jeg allerede har skrevet tidligere. Du får gjøre hva du vil.

Lenke til kommentar

Som endel allerede har skrevet, mener jeg at STEAM har løst dette på den beste måten for flertallet. Jeg har ikke engang DVD spiller lenger, etter at den forrige sa takk for seg. Jeg bare laster ned spillet og bruker KEY'en jeg har kjøpt, hvis spillbransjen mener det er ulovlig, mener jeg de skyter seg selv i foten. På tide å gjøre ting enklere for forbrukeren, ikke hindre lovlydige kunder, som faktisk har kjøpt spillet, ved å kreve at man må ha DVD'en i spilleren når man starter spillet, i lys av at DVD'er og CD'er har så lett for å gå i stykker.

 

Dette er jo en gammel diskusjon, som man vil fortsette å diskutere lenge. Men jeg mener at man kan bruke ITunes som et godt eksempel på at bransjen bør omfavne teknologien og de mulighetene den gir, isteden for å gjøre alt de kan for å hindre den naturlige utviklingen, slik som de mye omtalte kopisperrene til Sony.

 

Folk flest, inkludert meg selv, sitter nå på såpass god båndbredde at det burde være unødvendig å måtte gå å fysisk kjøpe spillet. STEAM har dessuten en annen fordel, man slipper fortolling, selvom spillet koster mer enn 200 kr! Man kan argumentere med at da får man ikke manualen, eller andre ting som følger med i de etterhvert spinkle spillpakkene, men det er ikke MYE man går glipp av!

 

Eneste svakheten med STEAM, er vel når det kommer til typiske singleplayer-spill, slik som den lengste reisen og lignende, der det åpenbart ikke er noe god grunn til å logge på nett hver gang man spiller :ermm: Dessuten er det jo fortsatt enkelte som ikke har slengt seg på bredbåndsbølgen ennå ;)

Endret av oysteini
Lenke til kommentar

Det finnes fullt fungerende løsninger som ikke blir fanget opp av Punkbuster, men noe mere konkret skal ikke jeg bli her, da kommer Mr Moderator og stenger tråden.

Eneste tips jeg kan gi er å lese litt rundt på det jeg vil karakterisere som 'Norges største forum for Battlefield2'..

 

Kommer dere over No-CD cracker så vær ytterst forsiktig, evt unngå å bruke de i det hele tatt.. Punkbuster fanger opp endinger i BF2-filene så du kan risikere å blir kicka.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...