Gå til innhold

Skoleprosjekt - Lage dataspill/-program


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vi skal snart ha et prosjekt på skolen. Dette kan dere lese mer om her.

 

Som dere ser så vurderer jeg en problemstilling der jeg skal prøve å lage et dataspill/-program. Noe slikt ville selvfølgelig vært veldig artig, men problemet er at jeg er helt fremmed til programmering! :dontgetit:

Jeg er redd for at jeg vil mislykkes, og stå uten noe produkt til slutt. Så det jeg er interessert i, er å få vite om det i det hele tatt er mulig for meg å gjennomføre et slikt prosjekt? Hva tror dere som har litt erfaring med programmering? Klarer jeg å sette meg inn i programmering på et par uker, slik at jeg kan lage et spill, eller er det rett og slett en umulig oppgave?

 

Håper noen tar seg tid til å hjelpe! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du vil LAGE et spill fungerer sikkert GameMaker supert, men husk på at du sanynelighvis ikke kommer til å PROGRAMERE et døyt av det.

 

Litt vannskelig å si noe uten å vite hva du legger i "spill" eller "program", men la oss si det slik - Doom 3 og Counter Strike ble ikke laget på en uke. ;)

 

Ikke det at jeg tviler på dine egenskaper til å lære eller noe sånt, men å lære seg å programmere fra helt bar bakke, uten noe som helst forståelse får oppbygning av ting og tang, vil det nok være litt opptimistisk å ha som et ukesmål.

Endret av Jonas
Lenke til kommentar

Programmering er noe en bør bruke litt tid på. Selv om man tar ting raskt så trenger programmeringskunnskapene å modnes litt. Selv om enkle spill ikke nødvendigvis er så vanskelige så krever de allikevel visse grunnleggende kunnskaper som ikke læres på 1-2-3. Og uten noen forhåndskunnskaper innen programmering så tror jeg du skal avstå. Men prøv gjerne å utvilkle noe eget (dog kanskje ikke til dette prosjektet). Det er svært tilfredsstillende :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...