Gå til innhold

Bestilling fra play.com


Anbefalte innlegg

Har tenkt å kjøpe Colin McRae Rally 2005 Plus fra play.com . Det koster noen kroner over 200 kr, men er det sånn at du kan spør play.com folka om dei kan merke pakken som gave også slepper du 200 kr grensa?

Har hørt noken folk snakke om det? Funker den metoden?

 

Takk for alle svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veit ikkje om det går an på play.com, for eg har handla der ein del og har ikkje hatt den muligheiten(isåfall er den godt gjømd). Veit ikkje om du kan snakke med dei om det heller, er kanskje ein grunn til at dei ikkje har det som valg. Veit det er nokon andre plasser der du kan gjere det, men som sagt ikkje på play.com.

Lenke til kommentar

faen hvor lei jeg er over at folk ikke kan søke opp svaret, er jo minst 1000 tråder her i forumet med slike spørsmål og play.com

 

å foresten nytter ingenting om play merker pakka med gift, 200 kroner grensa gjelder så lenge det er et firma som sender det til deg, skal det nytte så må det være en PRIVATPERSON som sender noe til deg, eller dvs. pakka må se ut som det er en privatperson som har sendt den.

 

Dessuten er det feil å snike seg unna tollsystemet vårt. Det er med på å betale for våre felles goder håper du får ligge på gangen om du en gang må på sykehuset!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...