Gå til innhold

Informasjonstråd for Dell Inspiron 9400


Anbefalte innlegg

Nightwish, hvordan er spillene på vista vs xp ? Har du testet noen spill når du hadde vista ?

 

I så fall, hvordan er forskjellen når det gjelder framerate ?

 

Testet ikke noe spill nei.

 

Har nå fått et nytt problem, lyden blir borte.

 

Når jeg starter opp virker den fint, men etter en stund blir den bare borte.

 

Når jeg lar maskinen stå avslått litt og starter opp kommer den igjen.

 

Noen som vet hva dette er?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Hvordan er denne maskinen i dag sammenlignet med en HP DV9060EA?

 

Kan få tak i en brukt 9400 med bra specs for 6000kr.

 

Kan også få kjøpe en ALIENWARE AREA-51 M7700, 2G ram, pentium 4 med dårligere oppløsning for 7000kr.

 

Hva bør jeg gå for?

Endret av IngveR
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Det er vel kanskje ikke så enkelt å få svar i denne tråden lenger, men jeg gjør et forsøk:

 

Er det noen som vet eller har erfaring for at Inspiron 9400 generellt har et varmeproblem?

 

-Jeg har akkurat fått tilbake maskinen fra reparasjon, der de byttet ut et defekt skjermkort. Den har fungert fint et par dager etter det, men nå nettopp fikk jeg igjen en blåskjerm ('dumper fysisk minne' etc.). Dette var også slik det startet sist gang, før grafikkortet ble såpass dårlig at maskinen ikke ville boote dersom jeg ikke gjorde det i Safe Mode ved 640x480.

 

Jeg burde vel nevne at min maskinkonfigurasjon er: T7200 CPU @2GHz, 2GB minne @ 667Mhz (tror jeg - var raskeste opsjonen da jeg kjøpte for ca. et og et halvt år siden ihvertfall), et GeForce Go 7900 GS, og en 160GB harddisk.

 

Vet jo ikke om denne siste blåskjermen var ett unntak, men er litt "nervøs" her nå.

Lenke til kommentar

Kjøpte min i Mars 06 og har ikke hatt nevneverdige problemer. Top spesifisert.

 

Det jeg dog har gjort 3-4 ganger er å skru opp laptopen og støvsuge den for hybelkaniner. Hver gang jeg har gjort dette har det ligget ett teppe med kaniner rundt kjøleelementene forran begge viftene. Det er ingen problem å høre når det er på tide å skru den opp igjen. Når den er fri for kaniner hører jeg knapt viftene. Når det er fullt med kaniner går viftene stort sett konstant.

 

Jeg vil påstå at jeg ikke har flere kaniner hos meg enn hos andre. Så det er kanskje en ide å prøve for dere som synest den blir veldig varm/viftene går konstant.

 

Link til Service Manual

Lenke til kommentar

Takker for svar. Jeg har nå lagt inn den nyeste driveren fra Nvidia (beta), for den InfoCare hadde lagt inn var forholdsvis gammel. Så får vi se.

 

Når det gjelder støv har jeg blåst ut med trykkluft på boks av og til, men bare gjennom ventilene fra utsiden, da jeg ikke har 'turt' å åpne PCen (er litt mer uvant med bærbar enn jeg er med stasjonær på det området).

 

Vi får se hvordan det utvikler seg.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Min GPU vifte tok kvelden for omtrent 2uker siden.. Dette er vel ikke en reklamasjon ,men heller en ting jeg må dekke selv. Noen som har byttet en slik vifte? Min Inspirion 9400 begynner å bli litt sliten etter normal bruk siden starten av 2006. Har heldigvis et nytt tastatur liggende et sted i flyttelasset.

Lenke til kommentar

Se ett par poster opp så finner du link til service manualen. Jeg har byttet begge mine vifter og det er en kurrant operasjon. Dette gikk dog på reklamasjon da den ene viften hvinte noe forferdelig. Så vet ikke hvor du får kjøpt erstatningsvifter, men en mail til dell skader ikke.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har et problem med å installere drivere til mitt Amd/ATI Mobility Radeon x1400.

 

Jeg prøvde å installere Catalyst 8.6 driveren fra ATI. Har installert den de har på Dell sine sider fra før. Versjon 8.23 tror jeg det var, som kom ut for over to år siden. Men da jeg skulle starte installasjonen så kom det opp en melding om at jeg ikke kunne installere 8.6 og at jeg måtte kontakte maskinleverandøren min. Prøvde å avinstallere de gamle driverne, restarte og prøve på nytt men neida. Samme resultatet. Har kontaktet Dell og venter på svar.

 

Men jeg lurer på om dette er noe som bare gjelder meg? eller om det evt finnes en workaroud? For det sier seg jo selv at ytelsen ikke blir optimal med to år gamle drivere.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hei.

 

Har formatert og lagt inn att XP på min Inspiron 9400 no, men finner ikkje det programme som gjer att ein ser "volumet" på lyden når ein bruker knappene framfor touchpaden til å stille lyden og start/stopp ved avspilling av lydfiler.

 

Noken som kan tipse meg på kva den fila heiter ?

 

Mvh

76aki

Lenke til kommentar
husker ikke hva den fila heter men du kan prøve å¨gå på dell.no og laste ned driveren.

 

Hehe, er klar over att eg kan laste den ned frå Dell.no....men finner den ikkje så lenge eg ikkje veit kva den heiter....

He ikkje lyst til å innstalere med en strengt nødvendig av drivere...

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Hei.

 

Har formatert og lagt inn att XP på min Inspiron 9400 no, men finner ikkje det programme som gjer att ein ser "volumet" på lyden når ein bruker knappene framfor touchpaden til å stille lyden og start/stopp ved avspilling av lydfiler.

 

Noken som kan tipse meg på kva den fila heiter ?

 

Mvh

76aki

HEI! : D

 

"Fila" (programmet) heter Dell QuickSet. Jeg tror ikke dette har noen faktisk innvirkning utenom at du ser hvor mye du justerer. Hvis det var det du lurte på, da. ^^

 

For øvrig: Jeg har vært innehaver av en Dell i9400 i litt over to år nå, og jeg er kjempefornøyd. Det sier jeg fordi jeg opplevde at skjermen ble helt ødelagt av piksler og skjermen har dødd etc., får Memory Parity error av og til, så LCD og hovedkort skal byttes. Jeg kjøpte en midlertidig erstatter, men nå har jeg fått Dellen til å virke igjen. ;O Og det er da man merker hvor crap det andre var. :) Jeg elsker tastaturet, skjermen, designet, lyden, alt. <3

Endret av Skoony
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 måneder senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...