Gå til innhold

Blande RAM på AMD-hovedkort: To ulike 2x512?


Anbefalte innlegg

Jeg har hovedkortet Asus A8V-E Deluxe og en AMD Athlon 64 3000+ 1.8 GHz CPU, og på denne har jeg 2x512 MB Corsair TWINX1024-3200C2.

 

Men samtidig har jeg en 512-brikke av Corsair Value S PC3200.

 

Jeg får ikke PCen til å boote hvis jeg putter i Value-brikken i tillegg til de andre, uansett hvordan jeg stokker om på brikkene. Vil det fungere hvis jeg kjøper meg en Value-brikke til av samme type? Eller kan jeg like gjerne kaste Value-brikken?

 

Jeg hørte også noen rykter om at mer enn to RAM-brikker på AMD-hovedkort går dårlig. Kan det være dette som er problemet? Noen som eventuelt har mer informasjon om dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stemmer det socet 939 kort har en tendens til at den ikke takler 3 minne brikker. Må ha noe med at minnekotrolleren er en del ac CPUen. for dette var ikke tilfelle på Socet a der hovedkortets chipset tok seg av minne. hadde selv 1 x512 og 2x256 i dual channel mode på socet a kortet mitt.

Lenke til kommentar
Så jeg kan satse på å kjøpe en 512 til av den jeg har bare en av allerede? Da får jeg jo to par (selv om de to parene ikke matcher hverandre).

5396048[/snapback]

Jeg tror det er nok at de to parene matcher hverandre. Men for å være erlig, så ville jeg kjørt 2x512 i dual fremfor 3x512 i single. Men selvsagt vil 4x512 gi god ytelse.

 

Minne på nye hovedkort skal ikke være problem. Det var derimot problemer med TwinMOS-brikker på noen MSI-hovedkort på socket A.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...