Jump to content
Sign in to follow this  
hardmongo

Kjøpe hvilket kamera?

Recommended Posts

Hvis du leste Kigulus forslag til lesestoff forstår du sikkert at du kommer til å få mange forslag, og at representanter for nesten alle merke-leire har sitt å si. Det finnes også flere tråder med lignende innhold. Alle forslag er potensiellt riktige for deg. Det du må spørre deg selv om er hvilke merker bruker dine venner? Har han/hun et objektiv eller annet utstyr du kunne tenke deg å låne når du trenger det (så slipper du å kjøpe alt med en gang)? Har du store hender?

 

Du må ikke glemme at budsjettet ditt også må ta høyde for minnekort, evt. stativ el. ekstern blitz. Baserer du systemet ditt på et rimelig hus, får du råd til mer ekstrautstyr og kanskje bedre/mer optikk. Olympus vil pr. datum gi mest utbytte i så måte. Du har også noen kroner til overs hvis du velger Nikon D50 eller KM Dynax 5D framfor Eos 350D. Budsjettet ditt vil nå taket med en prestisjemodell som Nikon D70s, KM Dynax 7D eller Eos 20D med kit-zoom. Du vil få bedre bildekvalitet med en rimeligere modell med bedre optikk, enn en av de dyrere med kit-zoom.

Edited by PMnormal

Share this post


Link to post

Vi trenger mer retningslinjer enn at du tar bilder av "alt" for å kunne begynne å hjelpe deg. Kom med retningslinjer, krav, ønsker og finn gjerne noen merker du mener er aktuelle og prøv igjen.

 

Formuler da også emnefeltet annerledes :) (se neste post som inneholder en standardmelding)

Share this post


Link to post

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...